Hopp til hovedinnhold
ABC 

Skummelt at denne serien er skummel

ABC 
 
Nei, nei, nei. Slapp av. Selvfølgelig er ikke Lost veldig bra. Serien er nesten litt teit. Superdramatiske cliffhangere, hvor det ser ut til å gå helt til helvete, blir ofte ikke direkte fulgt opp i episoden som følger, usannsynlig drøye ting som skjer blir ikke forklart, de forvirrede, stakkars menneskene på øya, som er helt Lost, spør egentlig aldri nye folk de møter – rett ut – hva som egentlig er greia.
 
Og mye mer. Likevel er det dritfett. Nesten litt skummelt, uten noen klar grunn. (Ikke fordi jeg er jente, nerd.)

I den seneste sesongen, den fjerde, slo gutta bak serien til med et litt breialt, trolig nøye drøftet, kreativt krumspring; Man får se handlingen fremover i tid, fremtiden om du vil, og dermed avsløres det hvem som ble found.
 
Eller gjør det egentlig det? Nemlig. Finurlig shit.

Jeg kan ikke så mye om skuespill, men i min bok er castingen solid.
 
Her er topp 5 toppfolk fra Lost:
 
 
Sayid Jarrah (Naveen Andrews) – tortureksperten fra Irak er sjarmerende fyr som både tåler en støyt og kan skru på knapper. 

Hurley Reyes (Jorge Garcia) – tung solstråle som ikke blir lettere av å spise frukt og fisk, og som sier «dude» ofte.

 

Sawyer Ford (Josh Holloway) – en hustler som ser ut som en modell, men som er en stand up guy, kombinert med å være en killer.

 

Kate Austen (Evangeline Lilly) – en luring med en drøy, hemmelig krim-CV, som også ser ut som en modell, samtidig som hun er hissig på ladegrepene.

John Locke (Terry O’Quinn)  – fra rullestol til jungelsjef med psyopatiske trekk, Terry skinner som i klassikeren The Stepfather. (Se opp for remaken.)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer