Hopp til hovedinnhold
(

Skudd avfyrt på 6ix9ines fest

6IX9INE SKAL HA DRATT FRA OMRÅDET FØR SKYTINGEN STARTET. (📸: INSTAGRAM)

Gårsdagen ble begivenhetsrik for 6ix9ine.

I 2015 ble rapperen siktet
for å ha vært delaktig i et overgrep mot en 13 år gammel jente og for å ha spredt videomateriale av det i etterkant, og i går kom dommen: Han slipper fengsel.

I stedet fikk han fire års prøvetid og 1000 timer pålagt samfunnstraff. I tillegg inneholder avtalen klausuler om at 6ix9ine må holde seg unna gjengvirksomhet, og ikke poste seksuelle eller voldelige bilder av kvinner og barn på nett. (Hardt liv.)
Senere samme dag skal artisten, som egentlig heter Daniel Hernandez, ha feiret at rettsmøtet ikke endte med fengselstid på en restaurant på Upper East Side i New York. TMZ melder at 6ix9ine kombinerte feiringen med et møte med sin potensielt nye manager – og dét var roten til skuddene som ble avfyrt.Nettstedet skriver nemlig at situasjonen oppsto etter at rapperens entourage dukket opp utenfor restauranten, men ble nektet inngang og sendt vekk av managerens livvakt.

Saken fortsetter under bildet.


Da de kom tilbake skal en av mennene i 6ix9ines crew ha slått ned livvakten – en tidligere politimann – med en stol. Han svarte med å avfyre skudd.

Kulen traff artistens venn i magen, og det endte med at han ble hastet til sykehus. Amerikanske medier melder dog at han nå skal være stabil og utenfor
 livsfare.

Hendelsen ser ikke ut til å så altfor hardt inn på 
6ix9ine selv (som forøvrig forlot området kort tid før skytingen startet); bare et par timer etter at episoden ble kjent for offentligheten, la han ut et Instagram-bilde av seg selv i hyggelig lag.

– Takk, Gud, for at du lot meg være en fri mann slik at jeg kunne feire 3-årsdagen til datteren min, skriver rapperen under bildet.

Se dette innlegget på Instagram

GOD THANK YOU FOR ALLOWING ME TO BE FREE TO CELEBRATE MY DAUGHTERS 3rd BIRTHDAY 🎂 🌈‼️

Et innlegg delt av STOOPID OUT NOW ‼️ (@6ix9ine)

Se også: Stjernene stiller for XXXTentacion

Nyeste saker fra 730.no

Les mer