Hopp til hovedinnhold
<3 (PRIVAT)

SKROTNISSE-ALARM!

Courtney Stodden kaller seg «Your All American Girl«, og beskriver sin musikk som «moderne country». Vi vil dog kalle det pop. Uansett: Det er liten tvil om at den blonde singer-songwriteren drømmer om å bli stjerne. Da kan Hollywood-krefter komme godt med, og 16-åringen dro nylig til Vegas og giftet seg med den 51 år gamle skuespilleren Doug Hutchison, «kjent» som Horace Goodspeed i Lost og Eugene Tooms i The X-Files.

«Age ain’t nothing but a number» sang 15 år gamle Aaliyah i 1994, samtidig som hun giftet seg med 28 år gamle R. Kelly, og moren til Courtney er enig. Hun har sendt ut beskjed til dem som kritiserer valget til datteren. – Vi støtter ekteskapet fullstendig. Doug er en fantastisk mann og vi elsker ham… Courtney var en jomfru da hun giftet seg med Doug. Hun er en god, kristen jente, forklarer mamma.

De som tror at Doug har gitt sin tenåringskone nye bryster må tro om igjen.

– Hun er en vakker jente. Hun har ekte pupper, ekte lepper!

I videoen til «Don’t Put It On Me» vifter Court med fingeren til jenter som ikke klarer å kontrollere sine menn når hun går forbi med sitt sexy selv.


Alle som har vært i krig eller sett bilder av folk i krig bør kunne skjønne hva Court har på hjertet. Dedikert til det amerikanske soldater. Skrevet av Court:
Kjærlighetssorg:

Husk at puppene er ekte <3:


Apropos skrotnisser: Klar for NORSKE Jersey Shore?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer