Hopp til hovedinnhold
$$$

Skrillex’ lille gullunge har blitt stor – og lager fest i Oslo

Dillon Francis kommer tilbake til favorittlandet sitt, Norge!

Hip hop-beats med hissige trommer og synther uten rap ble allemannseie da Bauuer fikk hele verden til å «Harlem Shake». Så stor har den såkalte trapmusic’en (fellemusikk, lol) blitt at den fikk sin helt egne, store scene dedikert til seg på verden største elektroniske dansemusikkfestival, Ultra, fylt med artister som UZ, Flosstradamus, Dillon Francis og Baauer (såklart).

   
Tenk at «Harlem Shake» ble gitt ut gratis via Jeffrees… 

Kjekkasen og skrullegutten (sjekk han ut på Vine) Dillon Francis har på kort tid blitt en av verdens mest etterspurte DJs – han har nylig remixet Passion Pit, Justin Timberlake, Nicki Romero og Dada Life. Også har han gjort den låta med Calvin Harris og Dizzee Rascal, da. Den her:
 

Sånt blir man populær av. Han har sykt mange plays på soundcloud, sykt mange followers på alle internetts kanaler og har gått fra å være Skrillex’ lille, ukjente gullunge til å bli den største artisten på Skrillex’ label, OWSLA. For å feire suksessen har han tatt med seg Chicagoguttene i Flosstradamus og lagt ut på 2013s mest trappete turne: Dillstradamus.

Er du russ og skal på landstreffet i Kongeparken får du se Flosstradamus og Dillon der, er du over 20 og bor på Østlandet kan du kjøpe deg billett her å møte opp på Blå i Oslo med danseskoene knytt lørdag 4. mai klokka 23.00. Tenk å få høre dette her fra produsentene selv (ps, last ned låta nedenfor gratis).

Vi har selvsagt noen billetter å dele ut – send en mail til [email protected] og fortell oss hvilken låt du gleder deg mest til å høre lørdag 4. mai på Blå!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer