Hopp til hovedinnhold
MODELLEN SHANTEL VANSANTEN SLITER I THE FINAL DESTINATION  (SF NORGE)

Skrekkelig kinohelg

Filmene som kan komme til å bli USAs to mest populære denne helgen er begge i den drapsfylte kategorien, og de to konkurrentene (som forhåpentligvis snart starter i Norge) er begge oppfølgere.

The Final Destination er den fjerde i serien hvor døden er svært oppfinnsom og ekstra vrien å komme seg unna, uansett hva man gjør. I traileren nedenfor ser vi Nick (Bobby Campo) som merker at han og kompisene bør komme seg bort fra racerbanen hvor de er tilskuere, ettersom det kommer til å skje en ulykke. Og det ordner seg, nesten.

Modellen Shantel VanSanten, best kjent fra realityserien Sports Illustrated Swimsuit Model Search, har blitt skuespiller, og tolker rollen som Nicks spreke kjæreste Lori.

Filmen er skutt i HD 3D, noe man dessverre ikke kan se her:


Den andre nye filmen hvor likene hoper seg opp er Halloween II, hvor Connecticut-rocker Rob Zombie fra White Zombie igjen blåser liv den psykotiske, maskerockende massemorderen Michael Myers.

Det mest kompliserte med denne serien er å holde orden på delene. Halloween II er oppfølgeren til Halloween fra 2007 som er remaken av Halloween fra 1978, men dette er ikke en remake av Halloween II fra 1981. Sånn omtrent. (Originale Halloween III: Season of the Witch, som ikke har noe med Myers å gjøre, vil nok aldri bli gjenskapt.)


Nyeste saker fra 730.no

Les mer