Hopp til hovedinnhold
CHIOMA <3 ALEX (730)

Skottlands nye hunk viste 730 sitt beste sjekketricks

Klesmerket Burberry har allerede omfavnet unge Alex Gardner, en favoritt i hjemlandet Skottland, og da jeg besøkte Universal Musics flotte Frogner-kontor i Oslo, fikk jeg også omfavnet hunken. Jaggu er Alex flink til å snakke med jenter. Proffen stjal en liten del av hjertet mitt. Eller, en solid porsjon.

Alex, vennligst fortell meg noe om deg selv som verden ikke vet.

– Jeg er veldig seriøs. Jeg er en arbeidsnarkoman. Nylig tok jeg en liten ferie og dro nesten ut håret i slutten av uken. Jeg hatet å ikke vite hva som skjer, eller å ikke gjøre noe. Pluss at jeg er veldig ærlig.

Hvor gammel er du egentlig? På nettet står det mye forskjellig…

– Ja, det er mye spekalusjoner rundt det. Jeg leste nettopp et blad hvor det stod at jeg var 21, men det er jeg ikke. Jeg er 19 år. Jeg ble født 23. juli 1991.

Hvordan føles det å være deg akkurat nå?

– Det er råkult! Det er fantastisk, jeg er kjempeheldig. Jeg får møte mange forskjellige mennesker og reise rundt i verden.

Hva inspirer musikken din?

– Jeg blir inspirert av alt og tar inspirasjon fra allslags musikk. Man hadde kanskje ikke trodd det, men jeg er en stor hip-hop-fan og jeg elsker reggae. Men hovedinspirasjonen min er storebroren min. Han er en av de menneskene man møter som forandrer livet ditt i alle de småe tingene han gjør.

(730)

Hvem hadde din drømmeduett vært med?

– Wow, hahaha. Det er folk som jeg hadde elsket å gjøre en duett med og det er noen folk jeg ikke burde gjøre en duett med. Jeg hadde elsket å gjøre en duett med Stevie Wonder.

Er du singel?

(Nå smiler han stort, ser meg rett i øynene og sier:) – Ja, jeg er singel.

Hva slags jenter liker du?

– Hahaha, jeg får ALLTID dette spørsmålet…

Det er jo fordi mange lurer.

– Jeg har ikke en bestemt type jente jeg liker eller går for. Men hun må ha selvtillit, jeg elsker det. Hvis en jente har selvtillit, kommer og snakker til meg og sjekker meg opp, så er jeg solgt.

Hva er det beste sjekketrikset ditt?

– Hahaha, jeg har et. Vil du se?

Seff!

(Han setter stolen sin nærmere meg og kommer helt inntil meg. Tar meg på skulderen og sier:) – Vet du hva dette er?

Nei…

– Kjærestemateriale.

(NB! Dette sjekketrickset hans er egentlig ikke så bra, men det funker sikkert fordi han er så kjekk.)
(UNIVERSAL)

Hva er den største løgnen du har fortalt for å få en jente?

– Emm, jeg lyver ikke. Jeg får ikke muligheten til å lyve. Jeg drar alltid ut med vennene mine på klubber eller barer og hver gang jeg snakker med en jente, skriker en av dem at jeg er kjendis. Men det er en fordel at jeg er sanger.

Synger du til jentene du møter?

– Jeg synger hele tiden jeg. For at alle skal falle for meg.

Hva er en perfekt date for deg?

– Min perfekte date hadde vært å gjøre ingenting. Jeg er en veldig avslappet fyr som liker å snakke. Noe jeg ikke liker er seriøse situasjoner, jeg synes det blir kleint.

Du er veldig kjekk og veldig ung. Har noen av dine eldre kvinnelige fans prøvd å «cougar» deg?

– DEFINITIVT! (Men han vil ikke utdype.)


Hva handler «I’m Not Mad» om?

– Jeg startet å skrive sangen da jeg var 13, og den handler om at man vil være sammen med en jente, men man blir slått på målstrekken av en annen gutt. Man kan ikke reagere eller bli sint på noen slags måte fordi man ikke betyr noe for denne jenta. Det er som om jeg synger sangen til meg selv.

Har det noen gang skjedd med deg da? At du vil ha en jente, men en annen får henne?

– Nei, det har bare skjedd den ene gangen.

Hvorfor ble du artist?
– Jeg har jobbet med musikk hele livet, jeg pleide å skrive sanger og spille piano. Det var ikke før jeg var 12 år at jeg oppdaget at jeg kunne synge og kanskje leve av dette. Som 12-åring jobbet jeg som gateartist for moro skyld. Da flere og flere kom og så på meg og likte det de hørte tenkte jeg at jeg kunne bli sanger.

Du har blitt kalt en ung George Michael. Hva synes du om det?

– Det er utrolig smigrende. Jeg har blitt sammenlignet med mange folk, men ingen av hans kaliber, så det er stor stas. På en annen side er det også skremmende.

Hva er planene dine for resten av året?

– Jeg har mange planer! Min neste singel er «Feeling Fine», som handler om livet mitt for fire måneder siden og hvordan jeg følte meg. Jeg skal også gjøre mange konserter, blant annet med Diana Vickers fra X Factor, før jeg skal varme opp på turneén til frøken Pixie Lott. Det blir stort!
Fun fact: Videoen ovenfor er regissert av hele Norges (verdens) Ray Kay.
(UNIVERSAL)

Les mer