Hopp til hovedinnhold

Skløtteborg, Dag 2

Da var det klart for del 2 av vår skløttetur til Gøteborg.Dagen startet med noe som minnet mistenkelig om en «walk of shame» gjennom Gøteborgs gater.. Vi prøvde å steke som vanlig, og vise peacetegn til de vi hadde vært ufine mot dagen før.. Så følte vi at vi måtte fylle snill-pike-kvota, og labbet opp til Liseberg. Alle jentene var super klare.. Utenom EN. Hun var veldig klein, og hatet alle barna som lagde lyd. Hun sure fikk mast seg til at første karusell skulle være noe med VANN, for hun holdt på å dø av varme. Pia synes det var helt syyyyyyykt gøy, og Karl Fredrik stekte. Så ble jeg våt, og da ble jeg litt blid. Cam kunne ønske hun var en Liseberg kaninen.. Så kjøpe vi 3000 liter med popcorn. Da ble vi kvalme. Ida ville spy litt, så hun kjøpte en softis også. Så måtte jeg sende mms bilde til hele jobben…. Etter en powernap var det bare å pakke opp systembolaget posene.. Så dro vi på STEKEstedet Nivå. Dvs de som klarte å hore seg inn selvom det var kun gjesteliste (Cam+Ida+Jimmy). Resten måtte ta til takke med noe mindre stekete. For å steke mest mulig tok Ida seg en fernet. Dreamteam! Fladen, Cam og Føllet. Åååå… se på…. føllet… Plutselig følte jeg at jeg ikke hadde tatt nok bilder av meg selv! Da gikk jeg på do… Jeg hadde med meg tannbørste på byen, sånn i tilfelle rottefelle.. Send «svensk-stek» til 225489 for å bli med.. Så lærte vi føllet hvordan man skulle skløtte…. Dagen derpå klarte ikke Henritte å slutte å steke.. Hun hadde fått steke-syndrom.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer