Hopp til hovedinnhold
BELIZIO OG LILLE-GLENN (SKJERMBILDE/YLTV)

Skjøt musikkvideo på rømmen fra Bastøy fengsel – se premieren her

BELIZIO OG LILLE-GLENN (SKJERMBILDE/YLTV)

Det er ingen tvil om at gate-rap har blitt stort i Norge de siste årene, men hvem er gate på ekte? Vel, møt Belizio og Lille-Glenn. Duoen er kjent fra den beryktede Barnevernsbanden som for nesten 10 år siden stod bak en ransbølge man aldri har sett lignende av i Norden. 
Videoen til gateslageren «Greier meg greit» ble filmet da Lille-Glenn var på rømmen fra Bastøy fengsel tidligere i år, og han var da Norges mest ettersøkte mann. Riksdekkende medier laget store oppslag da Glenn byttet profilbilde på Facebook til to gamle damer som står oppreist foran en benk med en plakat med påskriften «Fuck the police».
Det er nå snart ett år siden Belizio slapp ut etter å ha sonet 4 år, og nå er fokuset på å snu livet. Fra kriminell gjenganger, spådd en dyster fremtid, til seriøs artist med tilbud fra flere hold.
Målet for sørlendingen har vært å komme seg bort fra kriminalitet, rus og vanskeligheter, og skape seg en karriere tuftet på en del av sin forhistorie.

Han forstod alvoret i å møte en som var på rømmen, og at det kunne medføre en del negative reaksjoner. Væpnet razzia og et kort gjensyn med arresten ble en del av følgene denne gangen, men situasjonen tatt i betraktning er det kanskje det minst alvorlige som kunne skjedd. 

For ti år siden var Emil «Belizio» Hortman kasteballen som barnevernet og politiet snakket om, men aldri med. Som fikk tilsnakk, men aldri ble hørt. Nå er det hans tur til å snakke, og du har neppe lyst til å gå glipp av det han har å fortelle. «Greier meg greit» er angivelig bare starten. 

Se videopremieren via YLTV: 

Se også: Lillebroren til Vinz er klar til å ta over

Nyeste saker fra 730.no

Les mer