Hopp til hovedinnhold
HEISANN (ESQUIRE)

Skjorteløs Tom Hardy: – Jeg føler meg ikke så mandig

HEISANN (ESQUIRE)

Mainummeret av Esquire har en skjorteløs Tom Hardy på omslaget. Selv om den 36 år gamle London-mannen, som spiller Bane i The Dark Knight Rises, ikke ser spesielt mjuk ut, forteller han bladet at han ikke ser på seg selv som spesielt barsk.

– Jeg føler meg ikke veldig mandig. Jeg har alltid vært redd for menn, til et punkt hvor jeg ikke kunne dra på trening fordi jeg følte meg svak på grunn av all testosteronet, sier Tom til Esquire.


Men i filmene sine, som Inception, Bronson, Warrior, Tinker Tailor Soldier Spy og floppen Star Trek: Nemesis, er han som oftest tøff.

– Jeg føler meg ikke robust og sterk i det virkelige livet, ikke slik jeg føler at en mann bør være, så jeg søker det for å forstå det, for å immitere det, eller kanskje dra det inn i min egen virkelighet.


Tom snakker også om sin fortid som narkomisbruker.

– Jeg ble fortalt; «Tom, går du ned den veien så vil du ikke komme tilbake. Det er det eneste du trenger å vite.»… (Det ble) begynnelsen på et nytt liv. Jeg kunne ikke sette pris på livet før jeg risikerte å miste noe verdt mer enn min oppførsel. For å være ærlig så er jeg faen meg heldig som er her. Hvilken som helst nær-døden-opplevelse, hvis du er så jævlig heldig at du innser at det er det det er, kommer til å påvirke deg på en uforglemmlig måte. Når man deretter legger til skam og skyldfølelse og frykt, så er dette oppskriften for bevisshet, og da kommer gode ting tilbake inn i livet ditt, konkluderer skuespilleren.

I år får vi se Tom Hardy i
James Gandolfinis siste film The Drop med svenske Noomi Rapace, Snabba Cash-regissør Daniel Espinosas thriller Child 44, pussig nok også med Noomi Rapace, og i hovedrollen i den fjerde filmen om Mad Max, Mad Max: Fury Road, mot Lenny Kravitz’ datter Zoë Kravitz, Elvis Presleys barnebarn Riley Keough og den britiske Victoria’s Secret-modellen og Transformers-stjernen Rosie Huntington-Whiteley.
 
Fortsetter nedenfor.


TOM HARDY SOM LANDEVEIENS KRIGER X RILEY, ZOE OG ROSIE (ESQUIRE, UIP, VICTORIA’S SECRET)

Bladet har også et bonuscover med skuespillerinnen Lake Bell fra HBO-serien How to Make It in America.


35-åringen, som er aktuell i filmen Million Dollar Arm med Jon Hamm fra Mad Men, har tidligere fortalt Esquire en artig (?) vits via den BH-løse snutten nedenfor. I fjor poserte hun på forsiden av New Yorker, kun iført litt maling.

Les mer