Hopp til hovedinnhold
THE CHEETAH GIRLS: GØYALE ADRIENNE, GODE SABRINA OG GREIE KIELY  (HOLLYWOOD/WALT DISNEY)

Skjødesløst fra Disney-jente?

– Mamma, mamma, jeg fant en ny video på YouTube med Kiley fra Cheetah Girls!

– Åh, hun er så søt og flink, få se.

Walt Disney har hatt suksess med mange artister, blant andre The Cheetah Girls, som har gitt ut tre plater og filmer som har blitt hørt og sett av millioner av barn over hele verden.
Men ifjor ble trioen oppløst, og Adrienne Bailon, Sabrina Bryan og Kiely Williams satser på solokarrierer. Sistnevnte kombinerer dette med å slå ut håret for å understreke at hun ikke lenger er en Disney-jente, og hennes nye singel og video bør være en effektiv påminnelse.

Den upolerte snutten starter med at 23-åringen, iført rosa miniskjørt og et dinglende håndjern, drar på baren The Foxes midt på dagen, i et ressurssvakt New Jersey-nabolag. Her treffer Kiely en slags hunk med dreads som gir henne nok shots til at hun begynner å danse ekstra freidig.

Deretter blir sangeren så beruset av det svartner for henne, og det siste hun husker er at hun var naken med «ansiktet ned og rumpa opp». Rettelse: Pussig nok erindrer hun også at «sexen var spektakulær», og hun bekrefter at hun gjerne tar en ny runde med den angivelige «hingsten».

– Last night I was drunk I don’t remember much… but he was tall and he was buying so I gave him a trying / said he was built like a stallion and the man wasn’t lying…
– Last I remember I was face down ass up, clothes off, broke off, dozed off / even though I’m not sure of his name, he could get it again if he wanted, ’cause the sex was spectacular…

I videoen til den Mike City-produserte singelen – som sannsynligvis ikke vil klatre høyt på hitlistene – viser Kiely frem sin såkalte trampstamp-tatovering, noe hun ikke hadde anledning til å gjøre i Disney-perioden.

Se gladjentas nye snutt her:

Fortsetter nedenfor.

Like før The Cheetah Girls ble oppløst fikk Disney hodebry da det dukket opp truseløse bilder av Kielys kollega Adrienne Bailon på nettet. 26-åringens laptop ble angivelig stjålet og bildene, som var til hennes kjæreste Rob Kardashian, ble spredd.

(Rob er broren til det tidligere sextapeofferet Kim Kardashian.)

Disney-skuespillere/artister Vanessa Hudgens (21) og Miley Cyrus (17) alias Hannah Montana har vært gjennom lignende, vanskelige situasjoner.

Se også: Enda en naken Disney-jente

Nyeste saker fra 730.no

Les mer