Hopp til hovedinnhold
(SONY)

Skjera, Ciara?

Hun vil, er skilled, men får det ikke til.

Fjorårets Fantasy Ride ble ikke suksessen mange – spesielt Ciara – hadde håpet på, og like etter plateslipp begynte ryktene å sirkulere om at hun allerede var tilbake i studio med ringrevene Tricky Stewart og The Dream for å lage oppfølgeren, Basic Instinct.

Siden da har det lekket en haug med låter, hypen har gradvist dalt og Jive/LaFace har sett seg nødt til å pushe tilbake platen gang på gang. Settets første offisielle singel, «Ride» (med hennes ATL-kompis Ludacris) kom i april i år, og gjorde en ålreit jobb med å skru opp forventningene til det grunnleggende instinktet et par hakk, men da albumet endelig ble sluppet denne uka ble det møtt av et nesten kollektivt sukk.

Settet viser seg i all hovedsak å bestå av låter som allerede har vært ute på nett i månedsvis, og første ukes USA-salg forespeiles å knapt bikke flaue 35.000 eks (!), én mager tiendedel av hva 25-åringens andre album Ciara: The Evolution (2006) presterte i sin første uke. Det er ingen tvil om at Cici er åsåm, men hun trenger en boost. Og den kommer neppe i form av en usnakkis-utgivelse på tampen av 2010, med en samling låter verden allerede har hørt og glemt. Hun trenger en «Umbrella», en «Irreplaceable». Og den kommer. Sant? Vi heier uansett fortsatt på godjenta. Hvertfall litt til.

Hør Basic Instinct via her.

Ser du dette ferske Ellen-klippet nedenfor skjønner du hvorfor 730 fortsatt er Team Ciara:


Ciara gjestet vår funny homegirl Chelsea Handlers Chelsea Lately denne uken, og den blonde tv-dama har rett når hun åpner med; «That body is bangin’!».
Her snakker de blant annet om ordet «fuck», som Ci har begynt å smykke seg med i musikken, litt indirekte om hennes flopping, samt at Chelsea får «Ciara-survival kit» i presang:

Videoen til «Ride» ble forbudt på BET fordi den ble «for sensuell»:


Miss Atlanta hilser til Norge og Syv Tredve:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer