Hopp til hovedinnhold

Skjer a fuckface? Haru bæsj i bleia eller?

Jeee better late than never, they say. Har kanskje ikke nevt dette på bloggen, når jeg tenker meg om. Men mange har sagt til meg den siste tiden at jeg er nevnt i nyeste FHM. WHY THE FUCK tenkte jeg?! Det viste jeg så klart å bare være en bitte bitte bitte liten setning.Det måtte jo dreie seg om pupper. Ekke feil det, ekke det jeg sier. Uansett dette er en slags etterdønning av en artikkel de postet om norges fineste pupper. Artig å bli nevnt, for all del.«ja, nettopp, rikskjendisen Ida». Diggbart!So hey this is me looking like hell after not wearing makeup in over a week. No joke, this is what I really look like. Do you want a peace of me? Didn’t think so either.And this is me and my sister talking shit. And I meen SHIT. Shit like just to sister can come up with. You are blessed who don’t have to listen to this shit. I shit you not.

Les mer