Hopp til hovedinnhold
OSLOGIRLS-INSPIRASJON? (E4)

Skins: Drama-comeback

Etter de x antall hjerteinfarktene vi nesten fikk i sesong 4 av Skins, er de britiske serieskaperne endelig igjen klare med sin årlige og femte sesong, som går av stabelen i England 27. januar.

Se også: Ny runde Californication

Det britiske tenåringsdramaet følger en gruppe ungdommer i Bristol, sørvest-England, gjennom de to årene (WTF, kun to?) av videregående. Stikkordene, er ungdommer i besittelse av: Alkohol, masse drugs, enda mer sex, et spesielt (britisk) utseende, psykiske lidelser, kjærlighetsproblemer og andre drama-relaterte temas. Ispedd mye god musikk, som en kompensasjon for et beskjedent innslag av hunks/babes.

Her, et klipp fra første episode i sesong 5:


Serien er kjent for casting av amatørskuespillere, og har blitt en seersuksess over hele verden. Norge og NRK ligger som vanlig etter, og har kun sendt et par sesonger – mens amerikanerne likte serien så godt at de hermet og laget en remake.


De fire tidligere sesongene har vært delt opp i to ulike generasjoner, og i sesong 5 er tredje generasjon klar, med ny casting, som etter ordet på gaten skal være bedre en noensinne.

Serien vises enda kun på britisk tv, men vi vet alle at veien mellom England og Norge via nettet ikke er så veldig lang.

Fun fact: Denne Skins-gutten ble berømt via Slumdog Millionaire

Les mer