Hopp til hovedinnhold
HVORDAN SKAL DET GÅ? (ANCHOR BAY)

Skiheisen fra helvete

Man kan selvfølgelig bli underholdt av drittfilmer.
Nå er det ikke sikkert Frozen er dårlig, men når man ser traileren får man lyst til å komme med noen forslag til hovedrolleinnehaverne.

Emma Bell, Kevin Zegers og Shawn Ashmore spiller tre personer som blir sittende fast og forlatt høyt oppe i stolheisen. Det er en uke til anlegget åpner, og av en eller annen grunn kan de ikke ringe om hjelp. (Ingen dekning? Null på kontantkortet?)

Det ser ut som hopping blir løsningen, men vi hadde brukt hendene og kommet oss bort til en stolpe via vaieren (eller kabelen, om du vil) – apekatt-style – og heller forsøkt å klatre ned. Ikke sant?

Uansett, situasjonen i heisen og den nådeløse kulda skal etterhvert vise seg å bli barnemat sammenlignet med det som venter på dem.

Vi vet ikke hva som skjer med det kalde trekløveret, men rollelisten har med svære Kane Hodder, som har spilt Jason i Friday the 13th VII, VIII, IX og X.

Bonuspoeng til regissør Adam Green som har fått en campy, stilig plakat, med den cheesy vaskeseddelen NO ONE KNOWS YOU’RE UP THERE, samt et relativt generøst anmeldersitat:

– Terrifying! Will do for skiing what «Jaws» did for swimming.

Vil filmen ødelegge for skibransjen slik Haisommer reduserte strandbesøkene?

Passende nok er det filmselskapet Anchor Bay som setter Frozen opp på amerikanske kinoer i neste måned, ettersom de også gir ut Cold Prey-filmene (Fritt vilt) i USA. Skiheisthrilleren hadde festivalpremiere under Sundance.

Noe annet som passer; Shawn Ashmore spiller Ice Man i X-Men-filmene.

Se også: Slik hylles «Fritt vilt» i berømt filmblad


Nyeste saker fra 730.no

Les mer