Skien-rapper med vinnende sjel?

19. nov 2016 kl. 00:00
CHIM SLADY? (HAUGEN FOTO)

CHIM SLADY? (HAUGEN FOTO)

Siden han var 15 år har Joachim Thorkildsen rappet og under navnet CHIM har 27-åringen blant annet jobbet med Atle Pettersen, Ole Martin Bjerke fra 7 Days In Alaska og Cir.Cuz’ egen Thomas Pedersen alias Lex Press.Ferskt signert under MTG Music er Skien-gutten nå aktuell med låta «Vinnersjel», og med seg har han 16-åringen Victoria Karlskås Andersen, som havnet på en solid fjerdeplass under årets Idol.– Låten handler om meg selv. Har hatt veldig mange store drømmer da jeg var yngre, og levd i en fantasiverden der jeg trodde livet var en dans på roser, men har som regel endt opp med å havne i situasjoner som har vært litt utenom det vanlige A4-livet til mannen i gata. Og til syvende og sist har jeg klart å holde meg på beina og klart å få kjipe situasjoner til å se lyse ut. Så det er en personlig låt med en sound som treffer folket på en positiv måte, forteller CHIM til 730. 

Hvilken sjanger-merkelapp vil du klistre på deg selv?

– Stilen min er annerledes en den typiske «pop»-rapperen, (selvom mange sikkert har stemplet meg som det pr.dags dato). Den er variabel og kan være innom flere sjangre som rap, pop, house, rock osv… Jeg liker å eksperimentere innenfor diverse sjangre og ta med elementer fra ting jeg liker å høre på selv. Hører for så vidt mest på rock  og gammel sk8 punk selv. Men det kan godt være en melodi fra en spillefilm jeg har fått i hodet som kan utvikle seg til å bli en drit kul beat med riktig produksjon… Liker å prøve nye ting, men samtidig beholde «CHIM» sounden! Dans inn helga via «Vinnersjel» av CHIM:


Se også: Ærlig Dreamon brekker ned EP