Hopp til hovedinnhold
Desiigner Panda blotting fly mental helse instagram
Desiigner skammer seg over hendelsen (Instagram/lifeofdesiigner)

Desiigner åpner opp om mental helse etter han blottet seg på et fly

«Panda»-rapperen Desiigner skammer seg.

Desiigner alias Sidney Royel Selby III (født i 97) setter karrieren på vent for å ta vare på sin mentale helse etter at rapperen angivelig blottet seg på et fly.

Nå åpner han opp om hvordan han har det og hva som ledet til hendelsen.

Artisten skal ha vært på et fly til USA etter å ha spilt konserter i Tokyo og Thailand. På reisen hjem skal han ha blottet seg for en flyvertinne, og ble møtt av politiet da de landet i Minneapolis. De skal deretter ha avhørt han og latt ham gå.

Det skriver TMZ.

I et innlegg på Instagram Story skriver Desiigner at han ikke har hatt det bra de siste månedene.

Desiigner Panda mental helse blotting
(Instagram/lifeofdesiigner)

«De siste månedene har jeg ikke hatt det bra, og jeg har slitt med å akseptere alt som skjer. Mens jeg var på en utenlandsreise der jeg spilte en konsert måtte jeg bli lagt inn på sykehuset, og jeg tenkte ikke klart,» starter innlegget.

Videre forteller rapperen at han skammer seg over handlingene sine på flyet. Han skriver også at han nå vil søker hjelp for sin mentale helse.

«Jeg kommer til å avlyse alle mine kommende konserter og forpliktelser på ubestemt tid. Mental helse er ekte folkens, vær så snill å be for meg. Hvis du ikke føler deg som deg selv, vennligst søk om hjelp,» avslutter han.

Desiigner er best kjent for «Panda» som han slapp i 2015.

Låten har over en milliard streams på Spotify.

Det siste albumet han ga ut var L.O.D fra 2018, og siden har han sluppet singler jevnt og trutt – med «PMR» ft. A Boogie wit da Hoodie som sin nyeste i mars.

Få den på hjernen igjen og se musikkvideoen med Kanye West nedenfor.

Trenger du noen å prate med kan du ringe Mental Helse døgnet rundt på 116 123, eller Kirkens SOS på 22 40 00 40. Du kan også chatte på kveldstid her.

Se også: Rapperen ble meldt savnet – nå er han funnet

Nyeste saker fra 730.no

Les mer