Hopp til hovedinnhold
AWWWW (SKJERMBILDE/SONY)

Skam-stjerne stiller opp i videoen til Matilda og OMVR ♥

AWWWW (SKJERMBILDE/SONY)

Det skulle bare mangle at en av årets fineste låter får en av årets fineste videoer!

I den nye musikkvideoen til «Apologize» teamer Matilda og OMVR opp med to av våre aller mest lovende unge skuespillere.

Ruby Dagnall er for tiden å se som Emma i Skam, men spilte også hovedrollen i kinofilmen RosemariThea Sofie Loch Næss så du kanskje i Natt til 17. eller Birkebeinerne, og har en rolle i den kommende HBO-serien Mogadishu, Minnesota.– Jeg hadde en visjon om å gjenskape en periode i mitt eget liv, i musikkvideoen til min nyeste singel, «Apologize». Jeg hadde to navn på listen over skuespillere jeg ønsket meg i rollene. Den ene har stått som et notat i telefonen min siden jeg så en film i 2014, og den andre bergtok meg i løpet av 2 minutter og 16 sekunder – i en kinotrailer. Jeg var mildt sagt fornøyd da begge to takket ja med en gang, men underveis i innspillingen innså jeg hvor lite forberedt jeg var på det jeg sto midt oppi. Disse to jentene spilte ut et helt forhold, fra start til slutt, i løpet av 9 effektive timer – og det traff meg midt i trynet og rett i hjertet. Å se to av Norges yngste, men flinkeste og mest troverdige skuespillere fremstille meg, mitt liv og min identitet som verdens vakreste og mest naturlige ting, rett foran øynene på meg, var så ekstremt rørende. Jeg gråt, måtte gå vekk, lo, hadde konstant gåsehud og skjønte ingenting av mine egne følelser. Endelig kan jeg dele resultatet!! Aldri har jeg vært stoltere av et prosjekt, og aldri har jeg gitt mer faen i fordommer og dumme mennesker!, forteller en stolt Matilda via Facebook. 

Musikkvideoen er laget av supermenneskene Alvin Santos Tjernshaugen og Magnus Borka Kloster-Jensen. 

Se også: Dansk parodi på Skam

Les mer