Hopp til hovedinnhold
DEN NYE PLAKATEN FOR SESONG 6B ER $$$ (ABC FAMILY)

Skal Pretty Little Liars kanselleres?

DEN NYE PLAKATEN FOR SESONG 6B ER $$$ (ABC FAMILY)

SE VIKTIG OPPDATERING HER.

I høst fikk vi endelig vite hvem slitsomme «A» er, men det betyr ikke at Pretty Little Liars slutter der. Allerede 12. januar er det klart for siste halvdel av sesong 6, med 10 nye episoder.

Fortsettelsen starter dog ikke ved sjokk-avslutningen, men hele 5 år frem i tid. «A» er kanskje avslørt, men ifølge serieskaper I. Marlene King står jentene nå ovenfor en enda større trussel. Og allerede nå vet vi at den nye, livsfarlige personen trolig er en mann – og at vi allerede vet hvem han er…  

Produsenten lover heldigvis til TV Guide at det nye mysteriet ikke skal dra på like lenge som «A»-irritasjonen (fem og en halv sesong er drøyt), og at vi får vite hvem den personen er i løpet av sesong 6. 

Men uansett hvor spennende det er – de fleste er enige i at PLLs storhetstid er over, og selv Marlene King føler at det er på tide å gi seg mens leken ennå er (litt) god. 

I et rykende ferskt intervju med spillefilm og flere sesonger.


Kanalen ABC Family har ennå ikke bekreftet at det er over og ut for 
Pretty Little Liars, men det er særs usannsynlig at det blir flere sesonger hvis serieskaper, produsent og showrunner Marlene King er imot det. 

Dessverre tror hun ikke at tidsforskyvningen på 5 år gir rom for flere nye fortellinger om de fem vakre løgnerne. 
– J
eg tror denne historien avsluttes ved slutten av sesong 7, forteller hun til magasinet. Variety spør videre om hun «definitivt» vil at det skal slutte etter sesong 7, hvor hun så svarer «korrekt». 

PLL-gudmoren forteller videre at 95 % av crewet nå jobber med piloten til en serie ved navn Famous in Love, som trolig blir plukket opp av ABC Family.

Også denne er basert på en populær ungdomsroman, og har Disney-stjernen Bella Thorne i en sentral rolle. Vi krysser fingrene for at det blir en like stor suksess, og ikke flopper som Pretty Little Liars‘ mystiske spin-off-serie Ravenswood

Se også: Eventyrlig bokserie har endelig blitt tv-serie

Nyeste saker fra 730.no

Les mer