Hopp til hovedinnhold
batgirl leslie grace stream hbo max batwoman dc comics the suicide squad
Leslie Grace på Warner Bros.-premieren til The Suicide Squad på Regency Village Theatre i Los Angeles i 2021 (Matt Winkelmeyer/Getty)

Batgirl skrotes – Warner Bros. dropper både kino og HBO Max

Batgirl er ferdig filmet, men den dyre blockbuster-satsingen skal aldri vises.

Denne dagen er ikke god for Leslie Grace (født i 95).

batgirl leslie grace stream hbo max batwoman dc comics

Leslie Grace som Batgirl i filmen som vi trolig aldri får se (DC Films/Warner Bros.)

I juli 2021 bekrefter Warner Bros. og DC Films at Leslie Grace – tre ganger Latin Grammy Award-nominert singer-songwriter og skuespiller fra In the Heights – får hovedrollen som Barbara Gordon i filmen Batgirl.

Med Michael Keaton tilbake som Bruce Wayne alias Batman.

27-åringen tar på seg drakten og filmer fra november til 2021 til mars 2022, og etter å angivelig ha brukt over 100 millioner dollar – altså nesten 1 milliard norske kroner, er Batgirl klar.

Men i dag bekrefter studioene at filmen aldri skal vises ifølge New York Post.

Grunnen skal være at Batgirl har gjort det for dårlig under testvisningene – og fordi direktøren vil heller vil føre opp kostnaden som tap.

Det gjør at den nye merger-giganten Warner-Discovery, med Discovery CEO David Zaslav i spissen, skroter filmen fullstendig.

Utenom å ikke bli satt opp på kino, vil den heller ikke vises hos deres streamer HBO Max.

Den planlagte kinopremieren var i andre kvartal i 2023 etter Aquaman and the Lost Kingdom.


Les også: Amber Heard i Aquaman 2: DC Films-sjefen avkrefter ryktene


Ryktene om nedturen for Batgirl startet i forrige måned. Blant annet fordi filmen ble fullstendig ignorert av DC Comics under San Diego Comic-Con.

Det bokstavelig kansellerte blockbuster-forsøket er regissert av den belgiske duoen Adil El Arbi og Bilall Fallah, som fikk stor kommersiell suksess med Bad Boys for Life med Will Smith og Martin Lawrence.

Regissørene, Leslie Grace og Warner Bros. kommenterer ennå ikke den skandaløse DC-nedturen. Det ville trolig koste omtrent like mye som produksjonsbudsjettet å lansere Batgirl på kino i hele verdenen. Istedenfor å la fansen få se filmen, kan WB heller trekke av milliarden på skatten som et tap. Noe som betyr at de neppe kan bruke filmen til noe som helst. Selv ikke HBO Max 🫠

Batgirls bestie Alysia Yeoh spilles av Ivory Aquino, kjent som transaktivisten Cecilia Chung i den biografiske miniserien When We Rise, mens Ethan Kai fra Killing Eve har en annen sentral rolle.

Nedenfor er Leslie Grace sammen med Sasha Calle – som har fått rollen som nye Supergirl.

Sasha Calle Supergirl Leslie Grace Batgirl

Leslie Grace med Sasha Calle alias nye Supergirl (Instagram.com/lesliegrace)

Sasha debuterer som Supergirl i den potensielle blockbusteren The Flash. Og som om DC og Warner Bros. ikke har nok styr med Batgirl, klør de seg nå i hodet over hva de skal gjøre med denne 2 milliarder kroner dyre filmen med kontroversielle Ezra Miller: Les mer


Er det forskjell på Batgirl og Batwoman?

Ja, de er to helt forskjellige personer.

Førstnevnte er datteren til Gotham City-politisjefen Jim Gordon.

Mens Batwoman er opprinnelig Kate Kane; kusinen til Bruce Wayne.

En versjon av Batgirl spilles av Alicia Silverstone i Batman & Robin. I The Lego Batman Movie har Rosario Dawson stemmen til karakteren.

Les også: 730.no anmelder Batwoman med Ruby Rose

Les mer