Hopp til hovedinnhold

SKÅL! Broiler «Get Drunk» feat. Dirt Nasty & Andy Milonakis

BROILER PÅ K.R.U.K.K.A. (SKY/UNIVERSAL)


– No champagne or girlie drinks, we drink beer and beer and beer, beer, beer!

Kjenner du til Simon Rex alias rapperen/komikeren Dirt Nasty?

Amerikaneren fra Scary Movies-filmene fikk blant annet en hit med lettbeinte «1980», som her har over 8 millioner visninger:

Nå teamer han opp med sin partner Andy Milonakis til ære for norske Broiler alias Mikkel Christiansen og Simen Auke. Det er ikke mye de har på hjertet, men budskapet er tydelig: «GET DRUNK». Låten flipper litt av vokalen til «Beer» til deres gruppe Three Loco.   

Singelen, som Broiler laget i festbyen Las Vegas sammen med Nasty Kutt (Nico & Vinz «Am I Wrong», slippes fredag 2. mai, men nedenfor vår prat med Drammens-duoen så får du en tørst smakesnutt. (OPPDATERT: Hør hele «Get Drunk» nedenfor.)


 
– Vi burde vel strengt tatt vært innom AA en gang i blant selv, men det spørs om vi blir så godt mottatt der nå. Vi får stille opp med fake leg, svarer Broiler på spørsmål om hva for eksempel Anonyme Alkoholikere vil si om låten.

Sjampis er ikke å foretrekke når man skal skikkelig på krukka, ifølge «Get Drunk».

– Når det kommer til å dra på fylla, så har vi tatt trutteluttens råd og slettet ordet champagne fra hjernene våre. Champagne gjør seg best når man skal feire noe i ro og mak, sier de vise drammenserne.

Det er altså øl som gjelder, og favoritten til Mikkel er Brooklyn Lager, mens Simen er glad i «iskald og nytappet» Miller Light.

Nå som dere er internasjonale EDM-playas, hvilke andre norske artister innen elektronisk musikk tror dere kommer til å gjøre det bra i utlandet i løpet av kort tid?

– Haha, det var store og fine ord. Vi holder en knapp på gutta våre i CLMD og selvsagt Kygo.

Hva er planen for sommeren?

– I sommer skal vi surfe, stå på vannski og bade, og så skal vi spille på en god del kule festivaler i både Norge og Sverige. Svenskene begynner å synge med på sangene om dagen, så det blir vilt spennende å spille på de største festivalene der!

Sjekk ut smakesnutten fra «Get Drunk» med Broiler feat. Dirt Nasty & Andy Milonakis, som slippes i morgen. Denne kommer til å få kjørt seg i sommer:


OPPDATERT: Her er hele «Get Drunk»:

Advarsel: Låten inneholder en skamløs dose panfløyte.


Se også: FREDAGSFJAS: Broiler 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer