Hopp til hovedinnhold
TIMBALAND VISER STOLT FREM SITT NYE FUNN (UNIVERSAL)

Sjokkerer med sitt nye europeiske funn

I 2007 fikk Timbaland braksuksess med Shock Value via sertifiserte landeplager som «Give It To Me» og «The Way I Are», som tok henholdsvis 4. og 1. plass på VG-lista.

Lanseringen av oppfølgeren Shock Value II har vært med litt roligere brask og bram enn sist, men første smakebit bør være midt i blinken for fans av forrige plate. Igjen har den 38 år gamle produsenten med seg sin kanadiske venninne Nelly Furtado, men Tim introduserer også nytt, internasjonalt blod:

Franske SoShy.

27-åringen, som egentlig heter Deborah Epstein, og som lenge har skrevet musikk for andre artister, er det nyeste medlemmet av Timbalands label Mosley Music Group.

Shock Value IIs første singel «Morning After Dark» har med SoShy, som får debutere i en musikkvideo Tim har gjort med filmen Twilight i tankene.

Den tatoverte Paris-jenta, som lett kunne vært i slekt med Angelina Jolie, er mer jovial enn hennes barske pressebilder hinter om, iallefall når det kommer til musikken hun lager.

Det SoShy egentlig sier i sin bio er at hun ikke er flau over å lage hits:

– Jeg liker at mine sanger er visuelle; Jeg liker å fortelle historier. Selv om jeg er original, liker jeg å holde det simpelt. Jeg er aldri redd for gjøre noe som er en klisjé, så lenge jeg gjør det på min måte, sier den ikke så sjenerte singer-songwriteren.

Shock Value II kommer i salg 7. desember, og har også med blant andre Katy Perry, Jet, Miley Cyrus (hey!), Drake, Justin Timberlake, Daughtry, JoJo, Keri Hilson og Brandys nye sassy alias Bran’ Nu.
(Når skal norske popjenter komme med nye, frekke identiteter?)

Tim, Nelly og SoShy:
Fun fact 1: Mira Craig besøkte Timbaland i USA i forkant av den forrige platen, og er med på en Shock Value-låt med 50 Cent.

Anthems fra forrige runde.


Fun fact 2: På denne svisken disser Tim produsenten Scott Storch, Nelly går etter Fergie, mens Justin parkerer selveste Prince:


Pussycat-Nicole som gangsta:


Se den spreke videoen til Shakiras nye Timbaland-singel

Nyeste saker fra 730.no

Les mer