Hopp til hovedinnhold
KATE, JESSICA OG CASEY (REVOLUTION FILMS)

Sinnasex med Jessica Alba

En trailer hvor man får se rumpa til Jessica Alba bli pisket rød av en politimann – som deretter ender opp i bingen med henne – høres ut som en effektiv publikumsmagnet.

Men forsmaken til The Killer Inside Me sitter ikke som et skudd; Lange trailere kan fungere, men disse drøye 5 minuttene føles som 25.

Det betyr naturligvis ikke at den 28 år gamle Google-favorittens (eller Kvasir, om du vil) kommende film nødvendigvis er dårlig. 1952-boken med samme navn, som prosjektet er basert på, er iallefall en genuin klassiker.

Casey Affleck, lillebroren til Ben, har rollen som Texas-sheriffen Lou Ford som slet med sinnslidelser som yngre, og som får et tilbakefall.

Etterhvert går han fra å være en kjedelig bygdesnut til å bli en psykopatisk, kinky morder.

Jessica er Joyce Lakeland, en vakker prostituert som fascineres av Lous voldelige sextrang. Noe som neppe lønner seg. Hun risikerer i alle fall å få en killer inside her, jamfør den 341 sekunder lange traileren nedenfor.

Det blir heller ikke enkelt for Kate Hudsons karakter Amy Stanton, som er kåtskalkens kjæreste.
Den originale bokfavoritten er skrevet av Jim Thompson, mens Alba/Affleck-versjonen er regissert av tungvekteren Michael Winterbottom.
Briten står bak blant annet kontroversielle The Road to Guantanamo, og Angelina Jolies A Mighty Heart, hvor hun spiller kona til journalisten Daniel Pearl som ble halshugget i Pakistan i 2002.
Verdenspremieren til The Killer Inside Me finner sted på Sundance-festivalen 24. januar.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer