Hopp til hovedinnhold

Simpsons flytter inn i Melrose Place

Dessverre ikke Homer og Bart.

Ashlee er kjent for å være lillesøsteren til Jessica Simpson, som er kjent fordi hun er kjendis. Så sånn sett har Ashlee gjort det ganske bra.

Dessverre floppet hennes nyeste plate Bittersweet World, selv med musikkhjelp fra Timbaland og The Neptunes. Da er det fint å ha Hollywood i backup.

De som er skeptiske til reboosten av 90-tallsserien Melrose Place, kan puste lettet ut.

Ifølge Hollywood Reporter har Ashlee Simpson kvalifisert til en av hovedrollene, som den gløgge bondejenta Violet fra sørstatene som er ny i Los Angeles og det hyggelige borettslaget med basseng.

Violet er basert på den originale versjonens rollefigur Sandy, som ofte slanget seg siden av poolen i badedrakt og cunty heels.

Prestepappa Joe Simpsons, 24-åringens manager, er flink til å dra i trådene for sine døtre, og ifølge programmet Talk Soup skal storesøster Jessica Simpson også gjeste noen episoder.

Hvis hun finner tilbake formen som gjorde henne kjent, og hvis hun får en pause fra lanseringen av Private Valentine: Blonde & Dangerous i Øst-Europa.

Nye Melrose Place har ennå ikke fått en startdato. Originalen begynte i 1992 som en spinoff av Beverly Hills 90210, som også fikk den ikke like heite Models, Inc.

Les også: 9021 h0es

18. mars gjester Ashlee og hennes rockestjernemann Pete Wentz fra all-American Fall Out Boy serien CSI: NY.

I november fikk de et barn som fikk det ikke så erkeamerikanske navnet Bronx Mowgli.

Klassisk lipsync fuck-opp med Ashlee på Saturday Night Live:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer