Hopp til hovedinnhold
$$$ (ISABEL N. WEDIN)

Silja Sol drømmer om å ha ni liv – se video

$$$ (ISABEL N. WEDIN)

Vi <3 «Dyrene» og «Bærene», for ikke å snakke om den melankolske
pop-perlen «Trærene». (Side note: Bra tittel-spill.)  

Det siste året har musikken til Silja tatt en mer elektronisk retningen, noe som definitivt er til stede på den ferske Fredrik Vogsborg-produserte singelen «Ni liv». (Legg merke til at bergenseren fortsetter dyretematikken.) 

– «Ni Liv» er en låt som handler om livet, døden og evigheten. En gang drømte jeg at jeg hadde flere liv, og kunne rette opp i feil jeg har gjort, valg jeg har tatt og bruke mer tid på de jeg har mistet i dette ene livet, forteller Silja Sol om singelen. 

Den stilige musikkvideoen er ute i dag, og regissert av Gunnbjörg Gunnarsdóttir og Mario Urban Mannsåker.


Se musikkvideoen til Silja Sol – «Ni liv» her:Mer ny norsk musikk: Når du har føkket opp og trenger en ny sjanse :/

Les mer