Hopp til hovedinnhold
SIENNA MILLER SOM THE BARONESS (PARAMOUNT PICTURES)

Sienna Miller som sensuell femme fatale

SIENNA MILLER SOM THE BARONESS (PARAMOUNT PICTURES)

I 1964 kom motstykket til Barbie-dukkene, de patriotiske militærfigurene G.I. Joe, i salg i USA, noe som flere år senere resulterte i hundrevis av figurer, Marvel-tegneserier og TV-serie.

En av de fiktive personene som ble introdusert på 80-tallet, var den sexy, kvinnelige skurken Baroness Anastasia DeCobray, og når filmen G.I. Joe: Rise Of The Cobra nå skytes, er det Sienna Miller som har rollen som The Baroness. I følge Paramount Pictures måtte 26-åringen gjennom flere måneder med styrke- og militærtrening for å gi et mer troverdig, hardcore soldatutseende før innspillingen startet.


Angelina Jolie er aktuell som en annen farlig tegneseriediva.

Noe de ikke fikk helt til å stemme, var puppestørrelsen. Som man ser på tegningen, er The Baroness nemlig en barmfager berte, noe ikke Sienna kan skryte på seg å være.


Løsningen skal angivelig ha blitt en draktdesign og spesial-BH-er som gjør at det ser ut som frøken Miller fyller ut bedre.SIENNA MILLER ER IKKE LIKE CURVY (MARVEL COMICS)

Utenom den vanligvis blonde fra England, har actioneventyret også med blant andre Channing Tatum fra Step Up-dansefilmene, The Mummy 3-aktuelle Brendan Fraser og det tjekkiske, usjenerte Victoria’s Secret-talentet Karolina Kurkova.

G.I. Joe: Rise Of The Cobra får premiere neste sommer.

Les mer