Hopp til hovedinnhold

Shawn Mendes i Oslo: 5 høydepunkter

Alle bilder: Robin Bøe for 730.no

Denne helgen gjorde Shawn Mendes sin desidert største norske gig hittil.

18-åringen fra Toronto, Canada sjarmerte Spektrum i senk (sammen med Astrid S!) for et knapt år siden, men denne gangen var det altså enorme Telenor Arena som stod for tur.


Her er 5 høydepunkter fra konserten (formidlet av en superfan):


5) Guess who’s back again: James TW


Under fjorårets turné introduserte Shawn publikum til den 19 år gamle up & coming-artisten James TW. Guttene ble så gode venner under turnéen at briten ble invitert til å være oppvarmingsartist i år også.

I fjor var James for mange et ukjent fjes, men i år fikk tenåringen publikum til å synge med på sine selvutgitte låter.
4) Shawn Mendes-allsang


En ting Shawn definitivt er flink til er å inkludere hver og en i publikum, uansett størrelse på arenaen.

Under «Ruin» får Shawn alle til å skrike ut «Do I ever cross your mind?» 100 ganger, etterfulgt av lyder som «Ooooo» og «YeahYeahYeah»

Til tross for et titalls tusen mennesker i arenaen, fikk Shawn konserten til å føles som en intimkonsert.
3) Rebusløp fra scene til scene


Hahahah. Uff. Denne delen var utrolig morsom å følge med på ovenfra… Det var FULL kaos på gulvet i det Shawn skulle videre til B-scenen under den store hengende ballongen, som byttet farger underveis (#FlashbackTilDrake).

Den lille, runde scenen ble på få sekunder omringet av et par hundre fans. «Hey there, you’re so loud out here!» sier den unge kjekkasen i det han inntar mini-scenen.

PS: Dere som fikk ta på han er HELDIGE!! BTW: Vi MÅ bare nevne hvor casual Shawn gikk ut av B-scenen. Han gikk blant publikum bakerst i arenaen og holdt dem i hendene helt til han forsvant ved utgangen, klar for å innta hovedscenen på nytt.
2) Et hav av mobil-flash


På starten av «Never Be Alone» ba Shawn alle om å ta opp flashen sin på mobilen og ett sekund senere, vi gjentar; ETT sekund senere, strakk ALLE i salen armene opp, med flashen på.

«Ok wow. THAT was fast» var hans umiddelbar reaksjon.
1) Shawn ga alt!


Shawn tok OFTE ut øreproppene sine for å kunne høre på fansen synge. Ikke bare det, men han ga virkelig sitt absolutt ALT under hele konserten. Blodårene kom fram og han svettet godt, men ingenting kunne slå hans nydelige og genuine smil hver gang han hørte publikum synge tilbake.

Etter en slik konsert er det umulig å mislike Shawn Mendes, og den 18 år gamle stjernen beviste at han er verdig den enorme suksessen.
Se også: Videointervjuet vårt med Shawn har rundet 2,3 millioner visninger 🙂

Nyeste saker fra 730.no

Les mer