Sexytime for Ellie Goulding?

9. apr 2014 kl. 00:00
HEISANN 1 (COSMOPOLITAN)

HEISANN 1 (COSMOPOLITAN)

De som følger Ellie Goulding på Instagram har merket at hun har babe’et seg til i kjølvannet av bruddet med Skrillex, og den sporty 27-åringen varmer opp sitt kommende, tredje album med heite bilder i mainummeret av Cosmopolitan.

Ellie, som er en av de få britene med solid radiorotasjon i USA, lar fotograf
Kenneth Cappello blant annet knipse henne i en flashy, gjennomsiktig, puppete (← nye?) kjole. Men ikke tro at hun trenger oppmerksomhet fra gutter. Popstjernen forteller bladet at hun pleide å beundre menn, men at hun i dag har et helt annet syn.

– De var alt. Men jeg bestemte meg for å rette opp i det, og det er derfor jeg nå er singel. Jeg har innsett at jeg ikke trenger en mann. Jeg har de mest fantastiske, teite vennene jeg kan ha.

Fortsetter nedenfor.


HEISANN 2 (COSMOPOLITAN)


Ellie blir semifilosofisk når hun gir råd om hvordan man skal takle brudd.

– Mange blir fortvilet når det blir slutt med kjæresten fordi man tenker på hvordan man skal takle fremtiden. Men hvis man ikke er fullstendig tilstede i nuet så hindrer det deg i å være glad og i live. Med en gang du slutter å være avhengig av det som skjedde i fortiden, så klarer du å takle (bruddet), forklarer blondinen.
 
Ellie har ennå ikke annonsert utgivelsesdatoen til sitt neste album. Vi tipper norgesvenninnen kommer til å by på mye av seg selv i forbindelse med lanseringen.


HEISANN 3 (COSMOPOLITAN)
 
Se også: Ellie Goulding i Oslo: Terningkast high five! (bilder)