Hopp til hovedinnhold
(COLUMBIA/SONY BMG)

Sexy snut på sjekker’n

Da Beyoncé lanserte sitt forrige album, B’Day, var det først via de raske singlene «Deja Vu» og «Ring The Alarm», noe som ikke funket. Det gjorde derimot hennes Stargate-popperle «Irreplacable». Når hun nå skal varme opp sin nye skive I Am…, er det først og fremst via balladen «If I Were A Boy».

Svart-hvitt-videoen, i regi av britiske Jake Nava, viser Beyoncé som en tøff politikvinne, som blir litt for glad i sin kollega. Noe hennes mann legger merke til. Ikke bra. Hvordan skal det gå?

Singelen er allerede i rotasjon på norsk radio. Balladen er produsert av tyske Toby Gad (som tidligere har hatt stor suksess med blant annet Fergies monsterhit «Big Girls Don’t Cry»), sammen med den 21 år gamle sangeren BC Jean, som først la vokalen.
27-åringen fra Texas lanserte den raskere låten «Single Ladies (Put A Ring On It)» samtidig. Du kan høre den på hennes Myspace.

I Am… kommer i salg 17. november. To uker etter at albumet kommer i salg, starter Cadillac Records på amerikanske kinoer, med B i hovedrollen som den fyldige jazzlegenden Etta James. Filmen er basert på historien om det virkelige Chicago-musikkselskapet som startet i 1950. Mos Def spiller Chuck Berry.

Se konsertbonus med Houston-jenta og «hvis Ciara var en gutt» nedenfor.

«Flawless And All» (live):


«Dangerously In Love» (live):

Ciara «Like A Boy»:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer