Hopp til hovedinnhold

Sexy skyggedans fra The Weeknd

ABEL = HELLA KAPABEL (XO/UNIVERSAL REPUBLIC)

Det ble neppe satt verdensrekord å i sløse penger da Abel «The Weeknd» Tesfaye spilte inn sin første musikkvideo til «Wicked Games» hos sitt nye, store plateselskap. Så snasen som 22-åringens «What You Need»-video (fra House Of Balloons) er/var, så er det vel lov å håpe på at det tar av litt når man brått har ekstra $$$ i ryggen. Men, men.

Ønskereprise, med deilig Aaliyah-sample:

Fortsetter under.

Toronto-crooneren signerte nylig deal med Universal Republic, og slipper sitt debutalbum Trilogy 13. november. Settet vil i hovedsak bestå av kremen av fars infamøse mixtape-triologi, pluss tre nye låter: «Twenty Eight», «’Till Dawn (Here Comes the Sun)», og «Valerie». Trippelalbumets eneste gjester er Drake og Juicy J.
 
Fanfavoritten «Wicked Games» har fått seg en sexy (men sparsommelig) svart/hvitt-video (og jaggu en aldri så liten overhaling på mix-/lydfronten). Men selv om snutten neppe byr på de mest underholdende minuttene du overværer i dag, så er det nok mange yre jenter (og nysgjerrige gutter) der ute som gøtter seg med å endelig få se R&B-mørkets mjuke fyrste på film.
 
Se The Weeknds slowdance med skyggene i sin ferske, egen-regisserte video her hvor den nyktre helten vår ser ut som om han aldri har tatt drugs i hele sitt liv:
 

Se også: Ndelig! Major oppsving for The Weeknd ($$$)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer