Sexy med svineinfluensa

30. jul 2009 kl. 00:00
KEISHA OG HEIDI SKAL GJØRE SEXY HØSTCOMEBACK (UNIVERSAL)

Heidi Range og Amelle Berrabah fra Sugabages har den siste tiden ligget i sengen med det som kan være svineinfluensa, mens trioens Keisha Buchanan har ventet på at de skal bli friske nok til å promotere sin nye singel «Get Sexy».

Heldigvis rakk britene å spille inn musikkvideoen før de ble altfor redusert av det grisete viruset, og jentene har nå sluppet bilder fra innspillingen som bekrefter det mange trodde; At den røde tråden er «sexy».

Klippet, som er regissert av britiske Emil Nava (lillebroren til Jake Nava), har premiere sent lørdag kveld.

Se også: Jenny Skavlan vs. svineinfluensa

Ifølge Universal er Sugababes’ dans denne gangen koreografert av LaVella Smith, som tidligere har vært hyret av Beyonce, Britney og Michael Jackson, og vi skal nå «få se jentene slik vi aldri har sett dem før». Angivelig.

(Fortsetter nedenfor.)

«GET SEXY» (UNIVERSAL)

I fjor fikk Sugababes’ sjette plate Catfights and Spotlights lunken respons, til tross for at settet er produsert av Timbaland og Katy Perrys landeplagekokk Dr. Luke, men i et intervju med papirutgaven av Guardian forteller Keisha at de er stolte av albumet, selv om det tok dem i feil retning.

Sangeren mener det kreves mye mer av artister i dag enn før for å holde på fansen, også for Sugababes, og at det ikke lenger holder å kun gi ut musikk som folk vil ha.

– Bransjen forandrer seg. Vi pleide å si at folk ville komme for å se oss selv om vi puttet poser over hodene våre. Det skjer ikke i dag. Folk vil ha hele pakken. De vil vite alt om deg. Vi fokuserte ikke og konsentrerte oss ikke om opptreden- og styling-delen.

Twitter røpet Keisha, Heidi og Amelle at de har signert med Jay-Z og hans ferske selskapet Roc Nation, og at de har vært i studio med Stargate, Ne-Yo og svenske RedOne i USA. Sistnevnte har gjort «Just Dance», «Poker Face» og «LoveGame» for Lady Gaga.

Sugababes’ syvende album blir deres tredje med Amelle, som erstattet Mutya Buena i 2005.

Se også: Eks-Sugababe i «Big Brother» med Mini-Mi, Coolio og Michael Jacksons storesøster.

Keisha, som er det eneste medlemmet i gruppen som har vært med siden oppstarten i 1996, ble sint da noen forsøkte å skape dårlig stemning mellom Sugababes og Girls Aloud, med Cheryl Cole i spissen. Hun skrev at de ikke har beef med gruppen, samtidig som hun minnet om at sukkerbabyene har solgt mest skiver.

Heidi forlot Atomic Kitten i 1999 og erstattet Sugababes’ Siobhán Donaghy to år senere.

Jay-Z startet managementet Roc Nation under globale Live Nation etter at han forlot Def Jams sjefsstol, og selskapet har også blant andre den Øya-aktuelle rapperen Wale og Brandy, selv om ordet på gatene er at R&B-veteranenen allerede har forlatt Hova.

Under Roc Nation har Jay også StarRoc sammen med Stargate, som er basert i Jays Roc The Mic-studio på Manhattan i New York.

Brandy forteller 730.no om Tor Erik og Mikkel.

Oppdatert: Premieren på videoen til «Get Sexy»