Hopp til hovedinnhold
SPREKE OLIVIA RUNDER ALLE BRETTENE (WALT DISNEY STUDIOS MOTION PICTURES)

Sexy 2010-drakt for 1982-klassiker

Det er ikke nødvendig å ha sett den første filmen for å se Tron Legacy, men det kan lønne seg å kunne godta en snodig handling.

Sam var to år gammel da faren, programmeren Kevin Flynn, ble innesperret i et dataspill, og 25 år senere rykker han inn i den samme farlige cyberverdenen for å hjelpe pappa.

Den nye traileren, som kom denne uken, ser fortsatt ut som en teaser. Kanskje ikke så rart ettersom premieren ikke er før i desember.

Jeff Bridges, som i år vant Oscar for Crazy Heart (til tross for at han spiller samme karakter i omtrent alle filmer), har i likhet med 1982-klassikeren rollen som Kevin, mens skandinavisk-amerikanske Garrett Hedlund fra Eragon er Sam. 
Jentene er representert av Olivia Wilde fra seriene The O.C. og House og kultkalkunklassikeren Year One, og Serinda Swan alias Aphrodite i Percy Jackson & the Olympian.
Fortsetter nedenfor den nye traileren:


Fun fact: Megan Fox om Olivia Wilde:

– Hun er så sexy at jeg får lyst til å kvele en fjellokse med mine hender. Hun er fortryllende.

Franske Daft Punk, som ikke har gitt ut et studioalbum siden 2005, gjør ifølge Norskregissert musikkvideo inspirert av 80-tallsfilmen  

Regissøren av Tron 2, Joseph Kosinski, er en fersking når det kommer til spillefilmer, men ikke når det gjelder originale reklamesnutter.

Nike:


Saab:


Trailer for første Tron:


Klipp fra Tron Legacy:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer