Hopp til hovedinnhold
(THISIS50.COM)

Sexfilm fra 50 Cent

Backupboost når musikken svikter.

Vi har vært fan av 50 Cent siden «How To Rob» (applaus), men akkurat nå er det ikke så mye å juble og klappe over. 33-åringens fjerde album, Before I Self Destruct, har fått flere utgivelsesdatoer, og er i skrivende stund satt på hold grunnet responsen på platens to første singler.

(Hans sjef Eminem har fått 18. mai som sin dato for Relapse. #1-singelen «Crack A Bottle», som kun er gatesingelen, gjorde susen.)

Timing er alt, og 50 Cents Scott Storch-produserte «Get Up» var en fin oppvarmer, men skapte ikke et momentum for albumslipp, noe hans Dr. Dre-oppfølger «I Get It In» skulle fikse.

Funkmaster Flex kalte den en ny «In Da Club», 2002-nyklassikeren som gjorde at Curtis Jackson fylte opp Oslo Spektrum. Men singelen holder ham nok nede på klubbkonsertnivå. Låten er ikke inne på Billboard Hot 100 og heller ikke tatt inn i gatehjørnevarmen.

«I Get It In»:


Hadde det ikke vært for beefen med Rick Ross, hadde få snakket om 50 Cent. Det er derfor 50 Cent har beef med Rick Ross.

(Den offisielle grunnen skal være at Ricky ikke hilste på Fif da de var i samme rom. Eller noe i den jenteduren. Pluss at endel av Miami-rapperens venner er Queens-mannens uvenner.)

Etter flere oppfinnsomme skråstrek desperate disserunder, som ikke har fått mye oppmerksomhet utenfor hip-hop-nettsteder og nisjeradio, disket Boo Boo (50s kallenavn på 90-tallet) opp med et usexy amatøropptak av Ricks babymama Brooke som har sex med (angivelig) Ricks manager, barndomsvenn og (angivelig) Florida-kingpin Elric «E-Class» Prince.

Klippet kommenterer 50 som sin hallikrollefigur Pimpin Curly, og sier uvennlige ting til Rick som «your daughter came out that motherfucker».

Miami-gateapotekeren, som fikk sin gangsterintegritet tilgriset da han ble avslørt som en tidligere fengselsvakt, har også fått sitt nye album Deeper Than Rap utsatt flere ganger, men Def Jam-bamsen satser nå på nok oppsving via radiosingelen «Magnificent» til at platen kan komme i salg 20. april.

730.no traff Rick Ross’ sangpartner i Norge

Nyeste saker fra 730.no

Les mer