Hopp til hovedinnhold
(Instagram/asaprocky)

A$AP Rocky innrømmer sexavhengighet

I et kommende TV-intervju forteller A$AP Rocky at han har vært sexavhengig siden ungdomsskolen.

– Jeg var alltid avhengig av sex, sier han til radioveteranen Angie Martinez fra Power 105 i We TV-serien Untold Stories of Hip-Hop.

– Jeg hadde ennå ikke engang sperm i testiklene, men jeg var bokstavelig talt kåt.

31-åringen har tidligere ofte snakket om sitt ekstreme sexliv, blant annet om en stor seng han kjøpte for 900 000 kroner til sexorgier.

– Jeg har fotografert og dokumentert mange av dem. Kvinnene som jeg er rundt liker å være frisinnet som meg, sa han i fjor.

– Min første orgie var i 7. klasse. Det var fem jenter og 10 gutter og vi tok forskjellige runder.

Harlem-rapperen sier at han ikke skammer seg.

– Det er ting folk skyr, ting de ikke vil innrømme. Jeg kan ikke være flau over det (…) Jeg har vært sexavhengig lenge, forteller Rocky til We TV.

Se også: A$AP Rocky rapper om sex med Rita Ora

Sexavhengighet eller hyperseksualitet er ifølge Wikipedia en psykisk lidelse hvor en kvinne (nymfoman) eller mann (satyroman) plutselig føler seg tvunget til å ha seksuelt samkvem uansett hvor de befinner seg.

Ifølge den offentlige, norske informasjonskanalen for ungdom, Ung, trenger ikke sexavhengighet å handle om antall ganger man har lyst på sex eller har sex, men om måten man forvalter sitt sexliv.

Bakgrunnen for at man har sex og hva man får ut av det.

«Hvis du lar sexlysten styre deg slik at du ikke klarer å følge opp hverdagen din; kutter ut sosialt liv, skole, jobb, kjæreste osv., til fordel for å ha sex med deg selv eller andre, da kan man kanskje begynne å tenke at du er sexavhengig.»

«Det kan være flere ulike grunner til at noen blir sexavhengig, men felles for dem er at de har en seksualdrift som er vanskelig å kontrollere.»

«Bak hyperseksualitet og sexavhengighet skjuler det seg ofte lav selvtillit, skam, tidligere misbruk eller mentale lidelser.»

NBA-stjernen Lamar Odom, som var gift med Khloé Kardashian, skriver mye om sin sexavhengighet i sin selvbiografi: – Jeg har hatt sex med 2000 damer

Se også: David Duchovny innlagt på sexrehab

Nyeste saker fra 730.no

Les mer