Hopp til hovedinnhold
Seungri postet denne selfien med Alan Walker på sin Instagram Story i 2018 (privat)

Seungri fra «Ignite» anklages for medvirkning til prostitusjon, legger opp som artist

Karrieren R.I.P.?

Seungri fra Big Bang sier at han plutselig pensjonerer seg som artist.

Annonseringen kommer i kjølvannet av anklagene om medvirkning til prostitusjon.

Ifølge All K-Pop stormet politiet Club Arena lørdag formiddag. Søndag ble sangeren tatt inn til avhør, skriver SBS.

Artisten er eier av klubben Club Arena i Gangnam i Seoul. Lydopptak fra 2015 som nylig ble offentliggjort skal angivelig indikere at Seungri har lokket potensielle mannlige investorer ved å tilby dem prostituerte kvinner som frekventerer klubben.

28-åringen, som er det yngste medlemmet i Big Bang, er i Norge kanskje best kjent for «Ignite» med norske K-391, Alan Walker og Julie Bergan. Singelen har snart 95 millioner streams hos Spotify.

Lee Seung-hyun, som han egentlig heter, skal ha «blitt enig» om avgjørelsen sammen med giganten YG Entertainment, som er både hans musikkselskap og management.

Superstjernen annonserte sin exit via Instagram, hvor han har 9 million følgere:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @seungriseyo on

Litt løst oversatt via Google:

– Jeg tror det ville være bra for meg å trekke seg fra underholdningsbransjen på dette tidspunktet. Jeg har bestemt meg for å trekke meg da de kontroversielle problemene som har oppstått via sosiale medier er for store. Jeg vil avsløre alle mistanker som har blitt oppriktig undersøkt i saken som er under utredning.

– I løpet av de siste månedene har jeg blitt kritisert og hatet av folket, og nå etterforsker alle meg, og jeg blir presset tilbake til folket. Jeg kan ikke tolerere å leve alene og unngå alle rundt meg.

– Jeg er veldig takknemlig for alle fans i Korea og utlandet for deres kjærlighet de siste 10 årene og jeg er her for goodwill og Big Bang-ære.

– Igjen, beklager og beklager. Takk for tiden sammen.

Det er dog normalt i showbiz at artister som sier at de legger opp vender tilbake etter kort tid.

Større enn Big Bang: Hvem er BTS? Den norske fanklubben gir det god introduksjon

Nyeste saker fra 730.no

Les mer