Hopp til hovedinnhold
En ekte dronning (TV 2)

Sesongpremiere på Farmen Kjendis: Topp 13 sitater

Farmen Kjendis er nå igang med sin fjerde sesong, og vi har sett første episode.

Det fine med casten til dette programmet er at det er folk for enhver smak. Politikere fra ulike hold, influencere, artister i forskjellige sjangre, dekk-konger som stadig finner på sprell og svenske Hollywood-dramafruer <3

I år kan de altså skimte med Gunilla Persson, Hanna-Martine Slåttland Baller, Adrian Sellevoll, Per Sandberg, Triana Iglesias, Hege Bøkko, Vidar Villa, Tommy Sharif, Anita Hegerland, Erik Alfred Tesaker, Stina Marie Bakken og Mímir Kristjánsson.

Nytt av året er at programleder Gaute Grøtta Grav (som også gir seg i vanlige Farmen) er byttet ut med Tiril Sjåstad Christiansen.

Etter å ha tittet på første episode sitter vi igjen med noen sterke sitater. Følgende liste presenteres i kronologisk rekkefølge. 

Bare hyggelig!

1. – Jeg kan ikke noe norsk, bortsett fra «nydelig», for det er det mange som forteller meg at jeg er. Hva betyr det?

Vi starter altså på turen til gården. Gunilla kan fortelle oss at det er flere ganger hun får høre at hun er nydelig, og virker til å ikke ha noen anelse om hva det betyr. Tror vi på det?

2. – Jeg skal snakke meg til å bli storbonde første uka på Farmen, sier Tommy.

– Jeg er en god leder. Jeg tar sikte på å bli storbonde første uka, sier så Per.

Men så har vi Rødt-mannen Mímir: – Får jeg det som jeg vil, så har vi ingen storbonde i det hele tatt. Jeg håper vi kan få bygget et sosialistisk drømmesamfunn.

Dette kan altså bli en spennende kamp om hvem som blir den heldige. Hvis de ikke skal prøve noe helt nytt?

3. – I stedet for å snakke med jevnaldrende som ikke har så mye mellom ørene, er det så jævlig mye mer å hente hos eldre. Jeg fucker med gamlinger. Beste som finnes.

Dette fikk vi selvfølgelig servert av Adrian Sellevoll, og det er ikke så mye mer å si om den saken.

4. – En ku er bare en stor gresshund. For meg er det veldig rart at man spiser kyr, folk spiser jo ikke hundene sine.

Det er en kjent sak at Triana er en ekte dyreelsker, men akkurat dette var en kreativ tolkning. Selvfølgelig er kyr også venner <3

https://www.instagram.com/p/B0vS_sEg9Yp/?utm_source=ig_web_copy_link

5. – Det er en hund, Gunilla! Jeg fikk vite det nå.

Hvem var det egentlig som fant opp fenomenet Tommy Sharif? Han er i hvert fall en fascinerende type, og om dette er en spøk, eller om han faktisk har sett få hunder i sitt liv og var litt usikker da han så valpen, er et mysterium for oss.

6. – Jeg forstår ikke alt du sier, så jeg tror vi må få en tolk inn på gården.

Dette sa altså Tommy til Gunilla, da det var vanskelig for ham å forstå hva den svenske superstjernen sa. De ble dog enige om at det fungerte med engelsk hvis det ble vanskelig.

7. – Amen. Er det ikke det dere pleier å si? Jeg er muslim, så jeg vet ikke hva dere sier.

Gunilla døper hunden mens Tommy står ved siden av, og han vil selvsagt bidra i denne seremonien.

8. –  Selvfølgelig skal den hete Gullegull. Jeg har sett Gunilla på TV før, og utbruddene hennes der, så selvfølgelig sier jeg ja til at den skal hete det.

Nå er det mye gull på rull fra broren vår Tommy. Senere sier han at han ser tøff ut, men når det kommer til Gunilla tør han ikke si imot, altså.

– Er ikke redd noen dyr her inne, men er redd Gunilla. Det er helt sinnssykt, sier han.

9. – Tommy er en ekte gentleman, jeg har et godt øye til ham.

Gunilla biter derimot rett på, og det virker nesten som hun blir litt forelsket, og kanskje også tror det er litt gjensidig? Blir DETTE årets romanse inne på gården? Vi håper det.

10. – Jeg burde være storbonde. Jeg er vant til å delegere arbeid. Jeg er ikke en follower, jeg er en leder.

Mer snakk om dette storbondehysteriet. Nå er det Gunilla som kaster seg på, og illustrerer for seerne hvordan hun delegerer:

– Du gjør det, gjør det, ikke gjør det!

https://www.instagram.com/p/B8tbp2Jq2zp/?utm_source=ig_web_copy_link

11. – Jeg mener jeg burde bli storbonde. Jeg vet jo hvordan det var i gamle dager, det er de svarte som må jobbe og de hvite ser på. Mange av dere har sikkert stemt på Fremskrittspartiet og Per før.

Tommy er fortsatt ivrig på å bli storbonde, og kommer med et slags stikk til Per. Noen foreslår så at Hege hadde passet utmerket, og da trekker Tommy seg fra valget. Per får én stemme (seg selv 😟), mens alle (inkludert Per) stemmer på Hege.

12. – Han tok havhesten på ungdomsskolen.

En snedig seanse finner sted når Per og Tommy skal ut i båten sammen. Anita prøver å rope etter dem at Tommy må ha redningsvest siden han ikke kan svømme, mens Per spøkende forteller at han kan det. Tommy sitter livredd i båten og roper at han ikke kan svømme.

– For en duo, sier Anita, og vi nikker ivrig med.

13. – Du skal ikke gjøre det, for du har menstruasjon. En stor, sterk kar skal gjøre det.

Hanna-Martine lager smør, og etter at Gunilla har prøvd finner hun seg ikke i at hun skal fortsette, for det er veldig slitsomt.

– Jeg er en stor, sterk kvinne!, sier Hanna-Martine.

– Nei, det er du ikke, svarer Gunilla.

Men Hanna-Martine klarte det, hun!

Hele episoden avsluttes med at Adrian viser frem en slags joik til alle deltakerne, og vi vet ikke helt om det er på tull eller ikke. Per legger seg tidlig, da det er viktig for ham med en god natts søvn for å få godkjent ukesoppdraget.

Vi gleder oss VELDIG til fortsettelsen, og håper det byr på minst like mange gullkorn som i sesongpremieren.

Forresten, vi skrev en ønskeliste til deltakere for et par år siden, håper også noen av disse blir oppfylt i en fremtidig sesong.

Se også: Topp 7 øyeblikk fra 71 grader nord

Les mer