Hopp til hovedinnhold
mr and mrs smith sesong 2 reboot 2024 donald glover ski jacket skiing alps norway norge amazon prime video 730no
Mr. & Mrs. Smith sesong 2 med Donald Glover vil trolig skje (Prime Video)

Mr. & Mrs. Smith sesong 2 skjer?

Mr. & Mrs. Smith sesong 2 med med Donald Glover og Maya Erskine bør få grønt lys fra Amazon Prime Video.

OPPDATERT 9. februar: Omstarten til 2005-filmen Mr. & Mrs. Smith med Angelina Jolie og Brad Pitt tar førsteplass hos Prime Video i 130 land ifølge Amazon. I USA er den i topp 5 over listen over Primes mest sette seriepremieren noensinne. (Streameren røper som vanlig ikke seertallet.) Denne suksessen – og den slutten på sesong 1 – gjør at Prime Video mer eller mindre garantert sier ja til Mr. & Mrs. Smith sesong 2. 730.no oppdaterer…

Les forrige sak nedenfor.


Tre år etter at Donald Glover og Phoebe Waller-Bridge annonserte TV-serien Mr. & Mrs. Smith, er den klar for premiere.

Mr Mrs Smith sesong 1 Donald Glover Maya Erskine amazon prime video Angelina Jolie Brad Pitt 730no

Mr. & Mrs. Smith sesong 1: Donald Glover som John Smith og Maya Erskine som Jane Smith (Amazon Prime Video)

Duoen, som spiller sammen i Solo: A Star Wars Story, splittet underveis grunnet kreative uenigheter. Til fordel for Maya Erskine (Star Wars-serien Obi-Wan Kenobi, Hulu-serien PEN15) som nå spiller mot Atlanta-stjernen alias rapperen Childish Gambino.

Nedenfor ser du første trailer.

Mr Mrs Smith sesong 1 Donald Glover Angelina Jolie Brad Pitt 730no

Mr. & Mrs. Smith fra 2005 med Angelina Jolie og Brad Pitt blir til 2024-serien Mr. & Mrs. Smith (20th Century Fox)

To fremmede får jobb i New York for et mystisk spionbyrå som tilbyr dem et strålende liv med spionasje, rikdom, reiser og et drømmehus på Manhattan. Minuset er at de må få nye identiteter og leve i et arrangert ekteskap som Mr. & Mrs. John og Jane Smith.

Hver uke må John og Jane ta på seg høyrisiko-gigs. Som om det ikke er styr nok, blir de – som man ser i den originale filmen – også forelsket i hverandre.

Opplegget har naturligvis mye til felles med filmen til Angelina Jolie og Brad Pitt. Men en stor forandring er hovedpersonene i serien vet at motparten også er agent. Noe som kan være er klokt valg.

Ta første titt på Mr. & Mrs. Smith anno 2024 nedenfor – hvor karakterene til Donald Glover og Maya Erskine fremstår som virkelige mennesker med genuin kjemi.

Det er lov å ha høye forventninger når serien er laget av folkene bak Atlanta. Det vil si blant andre Donald Glover, Francesca Sloane (Atlanta, Fargo), Hiro Murai (Atlanta, Station Eleven, The Bear) og Drake-regissøren Karena Evans.

En ting som er sikkert er at serien er dyr. Det koster i alle fall skjorta å filme i NYC og Lake Como.

Mr. & Mrs. Smith har premiere hos Amazon Prime Video 2. februar. Hver av de åtte episodene forteller en egen historie. De slipper alle episodene samtidig, istedenfor å la folk poste om serien på socials i åtte uker.

(Prime tar altså en Netflix. Forresten, hvis denne serien hadde vært hos Netflix, hadde alle ca. snakket om den.)

Den første episoden gjestes av svenske Alexander Skarsgård (Succession, Atlanta) og meksikanske Eiza González (Ambulance, TV-serien From Dusk till Dawn); aktuell med Netflix-serien 3 Body Problem.

I andre roller ser vi… Hold på hatten… Britiske Michaela Coel (HBO/BBC-serien I May Destroy You) brasilianske Wagner Moura (Narcos, den nye A24-filmen Civil War) og spanske Úrsula Corberó (Snake Eyes). Samt John Turturro (Apple TV+-serien Severance), Paul Dano (Riddler i The Batman, There Will Be Blood), Sarah Paulson (American Horror Story) og den Golden Globe-nominerte brumlebjørnen Ron Perlman.

Streameren kaller dette for sesong 1. Det ser altså ut at Mr. & Mrs. Smith sesong 2 har fått grønt lys?

Men man vet aldri. Det hjelper kanskje at Donald har blitt partner for Amazon og deres Prime Video for et åttesifret dollarbeløp (!) ifølge Hollywood Reporter.

Rihanna og Donald Glover i Prime Video-filmen Guava Island (Amazon Studios) mr mrs smith 2024

Rihanna og Donald Glover i Prime Video-filmen Guava Island (Amazon Studios)

«Snakk om drømmeduo! Donald og Phoebe er to av de mest talentfulle skaperne og utøverne i verdenen», sier Jennifer Salke fra Amazon Studios pressemeldingen fra 2021.

«Dette er virkelig en drøm for oss, noe det også vil bli for vårt globale publikum; å ha disse to naturkreftene samarbeidende som et mektig kreativ team.»

Donald Glover og Phoebe Waller-Bridge (FX, BBC/Amazon)

Donald Glover og Phoebe Waller-Bridge (FX, BBC/Prime Video)

Phoebe Waller-Bridge er best kjent for BBC/Amazon-komedieserien Fleabag, som har vunnet seks Emmy-priser. Istedenfor Donald-serien takket hun ja til Indiana Jones and the Dial of Destiny, som fikk lunken mottakelse på kino.

Første utkast til en serie-spin-off av Mr. & Mrs. Smith kom allerede i 2007.

Det ble deretter laget en pilot som fikk så laber mottakelse av prosjektet ble lagt på is.

Brad Pitt i Mr. & Mrs. Smith i 2005 (20th Century Fox)

Brad Pitt som Mr. Smith i 2005 (20th Century Fox)

Tre år senere fikk Brad og Angelina et manus til en oppfølger til filmen, hvor de gifter seg, får barn og blir separert. Men begge takket nei fordi de ikke likte historien.

I 2016 kom actionkomedien Keeping Up with the Joneses med Gal Gadot og Jon Hamm, som opprinnelig var ment som en forløper til Mr. & Mrs. Smith. Filmen floppet og tapte over 100 millioner kroner på kino.

Angelina Jolie i Mr. & Mrs. Smith i 2005 (20th Century Fox)

Angelina Jolie i Mr. & Mrs. Smith i 2005 (20th Century Fox)

(Brad Pitt og Angelina Jolie ble kjærester via Mr. & Mrs. Smith. Under filmingen var Brad gift med Jennifer Aniston, men et halvt år før premieren annonserte de at Bradifer var over. Til fordel for Brangelina.)

Maya Erskine filmer nå komedien Sacramento med Michael Cera (Allan i Barbie 🩷) og Twilight-prinsessen Kristen Stewart. Filmen er skrevet og regissert av Mayas samboer og babydaddy Michael Angarano.


Les også: 730.no x Brian Tyree Henry alias Paper Boi: Atlanta er Twin Peaks for rappere

Nyeste saker fra 730.no

Les mer