Hopp til hovedinnhold

Seriøse (?) Will Ferrell

(Temple Hill Entertainment)

Om det skulle være noen tvil; 730 er store fans av Will Ferrell, hvilket er hovedgrunnen til at vi gleder oss over traileren for nykomlingen Dan Rushs Everything Must Go.

Rush-filmen fremstår som en typisk indie, og stiller Ferrell utenfor sin egen trygghetssone i Old School-aktige roller som vi har lært å kjenne han. Denne gang får vi se Ferrell som den alkoholiserte salgsmannen Nick Porter, og vi møter han på relativt mørk dag.

Fortsetter under klippet.


Etter å ha blitt sparket fra jobben, kommer Nick hjem for å finne at kona hans har skiftet låsen og dumpet alle hans eiendeler på plenen. Uten jobb og kone bestemmer Nick seg for å jekke nok en øl og campe i hagen, før han motvillig begynner å selge sine eiendeler i et «unikt» forsøk på å overleve.

Ferrell beviste med Stranger Than Fiction at han behersker mer enn komedie, og etter traileren å dømme er vi hverken bekymret for hans ferdigheter eller at det skal være mangel på moro. Filmen har også en cast ved siden av Ferrell som gjør oss oppspilte. Michael Peña som spiller Mr. Cisneros i Eastbound & Down gjør en opptreden. Det samme gjør Glenn Howerton, bedre kjent som Dennis i den hysterisk morsomme tv-serien It’s Always Sunny in Philadelphia.
Fun fact-faktoren er også relativt høy angående karakteren Kenny: Han spilles av sønnen til superrapper The Notorious B.I.G. aka Biggie Smalls og sanger Faith Evans. 14-åringen Christopher Jordan Wallace, som debuterte i filmen om pappa (Notorious), er oppkalt etter sin far… og sannsynligvis Nike-modellen.
Everything Must Go har premiere på amerikanske kinoer 14. mai. Ingen norsk dato er foreløpig annonsert.
Support Wallace-familien ved å høre på tøff musikk her: Biggies katalog: Will Ferrell til The Office (lol)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer