Hopp til hovedinnhold
DET SORTE FÅR? (BRAVO)

Serietips: Uhøytidelig mor i høytidelig verden

DET SORTE FÅR? (BRAVO)

Det fins flust av TV-serier som handler om det spandable livet på Upper East Side, men oftest fokuseres det kun på bertene hvis største problem er å finne opp en ny type veldedighet.


I
Odd Mom Out møter vi Jill Weber (Jill Kargman, Scatter my Ashes at Bergdorf’s, The Intern fra 2000) som alltid har bodd i denne delen av New York, men som ikke er helt som den typiske småbarnsmoren med designer-barnevogn.


Gift med forretningsmannen Andy Weber (Andy Buckley,
Jurassic World, Bridesmaids, The Heat) har Jill to barn. Hjemme lever de et avslappende og utypisk vestkantliv med mye mindre å rutte med enn Andys bror Lex (Sean Kleier, The Affair, Happyish). Lex er fersk mangemillionær, og lever med sin perfekte kone som i likhet med brødrenes mor er av typen som alltid takker nei til brød på restaurant.

Fortsetter nedenfor


(BRAVO)

Odd Mom Out er en særdeles artig sak som kom ut på Bravo i juni 2015. og med to sesonger liggende ute er de 20 episodene klare for å slukes og etterskylt av latterhikst. For oss som ikke lever blant eliten er det kanskje ikke så relaterbart å ha mangemillionærer i nær slekt, men vi har vel alle vært nødt til å måtte forholde oss til en og annen diva opp gjennom livet.


Den amerikanske komiserien er skapt av Kargman selv, og er basert på romanen hennes 
Momzillas. Kritikken heller langt over den positive streken, blant annet hos The Hollywood Reporter.


– Kargmans intime kunnskap om dette eliteuniverset føles alltid forankret og latteren er genuin og sitter løst, skriver avisen.


Hos The Norway Reporter aka 730 traff
Odd Mom Out også rett i hjertet med sine hysteriske øyeblikk og herlig lave selvhøytidelighet – i det minste når det gjelder hovedpersonen selv. Det blir dermed 3,9 av 5 klapp for den lettbeinte, dog avhengighetsskapende serien.Odd Mom Out
er å finne på amerikansk iTunes, men traileren har vi her:
Se også: The Ring er tilbake – se trailer

Nyeste saker fra 730.no

Les mer