Hopp til hovedinnhold
GJENGEN ALLIANSE, ER DET IKKE DET KIDSA SIER (HBO NORDIC)

Serietips: Hva skjer før bandet går på scenen?

GJENGEN ALLIANSE, ER DET IKKE DET KIDSA SIER (HBO NORDIC)

Når et band entrer scenen har publikums reise gått i å skaffe billetter, vente kanskje et år før spilledato, tatt på seg et passende antrekk, kommet seg til venue, stått lenge i kø med bråkete folk, hørt oppvarmingsbandet før den siste utålmodige halvtimen er over og heltene trer frem.


I
Roadies handler det derimot om det som skjer på den andre siden av sceneteppet. Hvordan er det å være den faste gjengen som følger bandet de jobber for på turné og hva innebærer det?

Fortsetter nedenfor.

Vel, det innebærer en del. For ikke bare bør du holde motivasjonen og inspirasjonen oppe for å se sjarmen i det å leve på en buss og stadig rigge opp/ned en scene med alt som hører til, nei, for når penger må spares sendes det inn noen utenfra som sparker den de vil.

Skapt av Cameron Crowe (Elizabethtown, Jerry Maguire, Almost Famous), premierte serien på Showtime i juni, men hele første sesong er nå tilgjengelig på HBO Nordic.

I hovedrollene finner en store navn som Luke Wilson (Legally Blonde, Idiocracy, Old School), Carla Gugino (Sin City, Night at the Museum, Watchmen), Imogen Poots (Need for Speed, Filth, V for Vendetta), Rafe Spall (Life of Pi, A Good Year, Prometheus), Keisha Castle-Hughes (Whale Rider, Star wars: Episode III, Red Dog), Tanc Sade (Lethal Weapon, Sons of Anarchy, Gilmore Girls: A Year in the Life) og rapperen Machine Gun Kelly

Fortsetter nedenforROOOOOOOLIG CAMEO FRA HALSEY (ER DET IKKE DET KIDSA SIER) (SHOWTIME)

Med et såpass sterkt ensemble av skuespillere og skuespillerinner sammen med godt fokus på musikk glemmer en fort at historien går litt trådt. På en annen side er ikke dette et kjapt show med klukkende latterboks i bakgrunnen, snarere av den typen som sakte men sikkert lar en bli kjent med karakterene på et dypere nivå.

For når bandet endelig går på scenen er nemlig episoden over. Her er fokuset endelig på the Roadies.

Fortsetter nedenfor.


NÅR DU HAR LITT FOR HØYT BLODTRYKK FOR Å TA OVER JOBBEN TIL SJEFEN (HBO NORDIC)

Med en svak 36 % fra kritikerne på Rotten Tomatoes sliter serien litt (kanskje derfor Showtime ikke ønsker en andresesong?), selv om scoren fra publikum med sine 84 % er hakket mer overbevist. Hos Reason er det også mer på den positive siden, med en anmelder som tydeligvis har levd livet med drømmen om å leve i turnébuss.

– Enten du vokste opp med Beach Boys, Bruce Springsteen eller Foo Fighters,
Roadies og dens elskverdige og umodne samling av ustabile folk oppsummerer det yrende livet av rock and roll. Som de pleide å si på et annet stort og rockende TV-show, ville jeg gitt det en 85 – det har en god beat og du kan danse til det, skrives det.

Vi har vel alle båret på drømmen om å fylle en sommer med litt turnéliv, leve side om side med andre i samme båt buss, så å få se at dette familielivet ikke alltid er av det glamorøse slaget gjør det plutselig ikke like flaut å se refleksjonen av seg selv i skjermen under HBO and chill. Herfra blir det dermed strenge 3,10 av 5 klapp.Her er traileren til
Roadies før du skaffer ditt eget backstage-pass via HBO (når skal folk slutte å putte en prikk over stor i thoooo):Se også:
Tinder-date fra helvete

Nyeste saker fra 730.no

Les mer