Hopp til hovedinnhold
(NETFLIX)

Serietips for deg som er lei av Hollywood-romanse

(NETFLIX)

Mange pleier å slukke kjærlighetssorg med en eller annen romantisk komedie fra Hollywood. Er du dog av typen som føler historiene blir noe tynne og de oppbrukte vitsene i labreste laget? Les videre.


Hos Netflix finnes nemlig serien som i all useriøshet tar tak i seriøse problemer – og vice versa. Britiske
Lovesick (Scrotal Recall) handler kort og godt om Dylan (Johnny Flynn, Clouds of Sils Maria, Something in the Air, Lotus Eaters) som finner ut at han har fått klamydia. Dette må selvsagt meddeles med tidligere sengepartnere og godgutten velger å vandre tilbake i livet og oppsøke hver enkelt for en muntlig beskjed.

Fortsetter nedenfor


(NETFLIX)

Dylan bor sammen med kjekkasen Luke (Daniel Ings, Pirates of the Carribean: On Stranger Tides, Eddie the Eagle) som i motsetning til førstnevnte unngår lange samtaler med damer, da de kjapt innser at det ikke ligger så himla mye kløkt bak den vakre fasaden. Tredjemann i kollektivet er en kvinne, Evie (Antonia Thomas, Misfits, Northern Soul, Survivor) og der ligger nok et problem. Evie er nemlig forelsket i Dylan, men ønsker verken å ødelegge vennskapet eller et av hans forhold med noen andre.
Lovesick (Scrotal Recall) følger dette kollektivet og serien premierte på Channel 4 høsten 2014, er produsert av Charlie Leech og skrevet av Tom Edge. Første sesong kan slukes på høykant via Netflix og 17. november er det jaggu dags for enda en!
Denne situasjonskomedien knuste alle, jeg innrømmer det, labre forventninger allerede etter første episode og dens lurkende britiske humor slår alltid til på de rette steder. Balansen mellom humor, håpløs kjærlighet og smart episodeoppbygging er altså lik Yin og Yang… og Yenz…?Fans gir trioen 7,9 av 10 stjerner på IMDb og herfra går det omtrent i samme bane. Fra 730 blir det nemlig 3,9 av 5 klapp.

Se trailer på den kun 6 episoder lange korte førstesesongen av Lovesick (Scrotal Recall) og gi britene en helaftens sjanse hos Netflix.

Se også:
Ekstra bra serie om utroskap

Nyeste saker fra 730.no

Les mer