Hopp til hovedinnhold
NÅR HUN IKKE HAR NOE IMOT DIN FOT-FETISJ (NETFLIX)

Serietips! Anti-romantikk hos Netflix

NÅR HUN IKKE HAR NOE IMOT DIN FOT-FETISJ (NETFLIX)

Er det håp for de som nærmest har gitt opp å tro på kjærligheten fordi det single markedet florerer av en altfor høy prosentandel av f*ckbwois and -girls?


I Netflix-serien
You’re the Worst møtes Jimmy (Chris Geere, Waterloo Road, Trollied, After Earth)
og Gretchen (Aya Cash,
The Wolf of Wall Street, The Newsroom, Sleepwalk with Me) tilfeldigvis i et bryllup verken den ene eller den andre har spesielt lyst å være på, så da åker de like gjerne hjem til Jimmy en tur.

Siden dette tilfeldige bekjentskapet mellom to direkte typer kun skal vare én natt gjør det jo ingenting at de bare åpner slusene og deler deres rareste tanker og pinligste hendelsene fra livet? For når den andre vet alt det rare vil vedkommende jo i alle fall ikke bli værende… 

Men da har de visst ikke sett Match.com-reklamen, for det du ikke liker med deg selv sjarmerer en annen i sen(g)k. Neida, You’re the Worst er ikke helt der, men de merker selv fort at dette er noe annet en de er vant til. 
 
Skapt av Stephen Falk (
Weeds, Orange Is the New Black) inneholder denne serien mye humor, men med en god dose sårhet og realisme blir mang et #relaterbart øyeblikk slengt i trynet på en.

…Med mindre du siden 2010 har levd i
verdens lykkeligste forhold sammen med din første kjæreste og dere begge
tror at «Fuckboy» er en oppblåsbar dukke.

Foruten den mislykkede forfatteren Jimmy og Gretchen som er promoansvarlig for en gjeng rappere, skimter også Desmin Borges (Carrie Pilby, Mr. Popper’s Penguins, Preacher), Kether Donohue (Pitch Perfect, Grease Live!, The Bay), Allan McLeod (House of Lies, Life After Beth), Todd Robert Anderson (Blast from the Past, Fuzz Track City, Repli-Kate) og Janet Varney (Drillbit Taylor, Catwoman, Hot in Cleveland) til i hver deres tragikomiske rolle. 
LA-baserte You’re the Worst premierte på FX i 2014, men den første av de nåværende tre sesongene er også tilgjengelig hos Netflix. For en måned siden ble en fjerde sesong meldt som kommende, men om Netflix har tenkt å få inn alle fire er uvisst.

Brukere har i alle fall gitt den omtrent full pott via streamingtjenesten, og mens The Huffington Post føler historien er en tungvekter i seg selv, er The Daily Beast spesielt imponerte over dette paret.


– Showets troverdighet vokser stadig mer for hver uke. Mens Jimmy og Gretchen jobber med deres forhold, virker konfliktene autentiske og spontane, skriver avisen.

Fra 730 får You’re the Worst 4,10 av 5 klapp.


Sjekk traileren og trykk deg videre til Netflix:


Bonus om du ikke er overbevist ennå, her er en video der noen har dedikert over 6 minutter til å fortelle deg hvorfor serien bør sjekkes ut:

Se også: Netflix-tips: Inder i New York

Nyeste saker fra 730.no

Les mer