Hopp til hovedinnhold
Hvis du liker The Walking Dead og Narcos, så er denne serien (nesten) skapt for deg (Amazon Prime)

Serienyhet: Klar for Narcos vs Zombies?

Tidenes mash-up?

Eller bare fjas?

Amazon Prime letter nå på sløret om sin kommende serie Narcos vs Zombies.

Den meksikanske produksjonen følger sultne zombies og et ivrig narkokartell langs grensen mellom Mexico og USA, melder Variety.

Sjangeren skal være en salig miks av science-fiction, horror og action. Spennende!

Serieskaper og manusforfatter Nicolas Entel har tidligere laget Netflix-dokumentaren Pecados De Mi Padre alias The Sins of My Father, som handler om Pablo Escobar og hans sønn Sebastián Marroquín (tidligere Juan Pablo Escobar).

Foran kamera ser vi blant andre Sergio Peris-Mencheta (Snowfall, Rambo: Last Blood), Fátima Molina (Falco, Sueño en Otro Idioma) og Horacio García Rojas (Narcos: Mexico). 

Fortsetter nedenfor

Sergio Peris-Mencheta spiller hovedrollen som narkobaron på rømmen (Lionsgate)

Narcos vs Zombies følger narkobaronen Alonso Marroquín (Sergio Peris-Mencheta) som rømmer fra et høysikkerhetsfengsel i Mexico sammen med sønnen Lucas.

Alonso skjuler seg hos Paradiso, et rehabiliteringssenter på andre siden av grensen. Samtidig bryter helvete løs når et eksperiment hos det amerikanske militæret går skrekkelig galt.

Målet var å gjøre skadde soldater om til drapsmaskiner (hyggelig), men da forsøket mislykkes forlates de for å dø nær grensen. Dessverre overlever soldatene – ish – og blir i stedet til blodtørste zombier.

Et meksikansk SWAT-team rykker inn for å stanse de levende døde, men blir selv infisert av viruset. Amerikanske styrker blir så satt på jobben for å stanse dem. 

Høres kjent ut, men også litt nyskapende? Det mener iallfall Amazon Prime.

– Vi er alltid på jakt etter nytt premium-innhold til Prime-medlemmene våre, og er derfor veldig henrykt over denne nye og innovative serien som helt klart vil bli elsket av fans av flere sjangre, sier Javier Szerman, leder for Amazon Prime sine meksikanske originalserier.

– Historien om Narcos vs Zombies er noe som aldri har blitt gjort i denne størrelsen i latin-Amerika, avslutter han.

Narcos vs zombies har premiere i 2020. Det er ikke kjent om temaet «mur» kommer opp i serien – eller hvilken side som eventuelt bør betale for den.

Se også: Amazon-storsatsing gikk for Sigrid

Nyeste saker fra 730.no

Les mer