Hopp til hovedinnhold
HBO NORDICS THE CHI ER BARE EN AV SPENNENDE NYKOMMERE JANUAR BYR PÅ (HBO NORDIC/SHOWTIME)

Seriene du kan streame i januar

HBO NORDICS THE CHI ER BARE EN AV SPENNENDE NYKOMMERE JANUAR BYR PÅ (HBO NORDIC/SHOWTIME)

Desember er slutt, og 2018 her for kaste nissene, treet og ribben på et metaforisk hode ut i januarkulden. Julefreden forlater oss, og både Julenissen 1 og 2 kan omsider slettes fra Get-boksen. 
Men, selv om vi må gi slipp på mye fint når vi legger julen fra oss, er jo tvisten at vi får tid til andre koselige ting i livet. Vi kan møte andre enn familien, dra på hyttetur, stå på ski og sånne ting. 
Eventuelt kan vi fylle Get-boksen vår opp på ny. Januar byr nemlig på mye digg vi definitivt vil få med oss! 
Her er vår oversikt over hva som dukker opp på de største streamingtjenestene i løpet av januar måned: 
 
TV 2 Sumo 
 EN NY GJENG MUSIKERE ER KLARE FOR Å HYLLE MUSIKKEN I HVER GANG VI MØTES (TV 2)

1. Januar:
Øya 
 
(Sesong 2)
Realityserie om en gruppe mennesker som blir satt på en øde øy for å bevise at de kan samarbeide om å overleve. Etter at fjorårets sesong hadde 12 kvinner i fokus, kjører TV 2 på med menn denne runden – vil gutta klare seg bedre enn jentene gjorde?
 
Farmen Kjendis
 
(Sesong 2)
Etter fjorårets gigantsuksess med Vendela, Petter og Lothepus drar TV 2 oss igjen tilbake 100 år sammen med en rekke kjentfolk, som blant annet Erlend Elias, Staysman, Aune Sand og jegertvillingene. Mer om årets deltagere finner du her.
 
Top of the Lake
 
(Sesong 1) 
Spenningsserie satt i New Zealand. Når 12 år gamle Tui forsvinner etter å ha forsøkt å ta sitt eget liv, avdekker detektiv Robin Griffin store hemmeligheter i småbyen. 
 
2. Januar:
Tid for hjem
 
(Sesong 17) 
Oppussing på TV går aldri av moten, noe TV 2 vet inderlig godt. 
 
3. Januar:
Stjernemøte
 
(Sesong 1)
Vi går tett på seks av landets største idrettsstjerner i denne nye dokuserien. Blant annet Petter Northug og Therese Johaug har latt kameraene følge dem på oppturer og nedturer et helt år, som gir et helt unikt innblikk på hvordan det er å være verdensstjerner. 
 
8. Januar:
Fingrene av fatet
 
(Sesong 3) 
  
Realitykonkurranse hvor to kjendiser møtes til kokkeduell hver uke, og må forberede et måltid med minimal hjelp på 30 minutter. 
 
12. Januar: 
Norske Talenter
 
(Sesong 9)
Mia Gundersen og resten av dommerne fortsetter ferden Norge rundt på jakt etter nytt og ferskt talent.  
13. Januar:
Hver Gang Vi Møtes
 
(Sesong 7)
Det er igjen tid for å mimre om og hylle våre fine musikere i Hver Gang Vi Møtes, i år med blant andre Tone Damli, Christel Alsos, Silya, Tshawe Baqwa og Tor Endresen. 
 

15. Januar:
  
Den nakne sannhet
 
(Sesong 1)
 
Kjærester, ekser og datere møtes for å ha «den ærligste samtalen de noensinne har hatt». De stiller hverandre 20 spørsmål hver etter å ha gått gjennom løgndetektortest, i håp om å få bekreftelse eller skape ro. 
 
 
Netflix: 

LISA «PHOEBE» KUDROW BLIR MED TVS KOSELIGSTE SEMI-PENSJONISTER GRAE OG FRANKIE (NETFLIX)

1. Januar:
 
Lovesick
 
(Sesong 3)
På nyttårsdagen er det klart for tredje runde med klamydia-Dylan og vennene hans, Luke og Evie. Hvor mange sengepartnere er det egentlig mulig å ha for én 20-something fyr? 
 
5. Januar:
Dirk Gently’s Holistic Detective Agency
 
(Sesong 2) 
Andre og tilsynelatende siste sesong med Elijah Wood (Ringenes Herre) og vennene hans som etterforsker måten alt i universet henger sammen på. 
 
DEVILMAN crybaby
 
(Sesong 1)
For de animeglade blant oss. Akira Fudo må binde seg til en diabolsk skapning for å kunne bekjempe en eldgammel rase demoner som vil ta over verden. 
 
18. Januar:
Riverdale
 
(Sesong 2, del 2) 
Archie Andrews (KJ Apa), Betty Cooper (Lili Reinhart) og resten av Riverdale-gjengen vender tilbake for å løse opp i mysteriet om seriemorderen skjult bak den sorte hetten. 
 
19. Januar: 
Grace and Frankie 
 
(Sesong 4)
Jane Fonda (Monster in Law) og Lily Tomlin (Frustrerte Fruer) spiller to mildt sagt utradisjonelle gamle damer. Etter å ha brukt mye tid på å finne opp en vibrator for eldre kvinner med leddgikt, er det klar for nye, pensjonistvennlige sprell. Lisa Kudrow (Friends) blir med i seriens fjerde runde som Graces manikør.  
 
26. Januar:
One Day at a Time
 
(Sesong 2) 
Livet som militærveteran er ikke lett, enten man har vært i fronten eller har jobbet som sykepleier som Penelope Alvarez (Justina Machado) har. Hvordan skal hun klare å balansere familielivet og jobben, samtidig som hun prøver å takle problemene som er igjen etter krigen? 
 
 
 
Viaplay: 
 
 NRK-SUKSESSEN MONSTER OM ET ULØST DRAP I NORD TAR TUREN OVER PÅ VIAPLAY (NRK/VIAPLAY)

1. Januar:
Catastrophe
 
(Sesong 1-2) 
Sharon Horgan og Rob Delaney spiller fiktive Sharon og Rob som blir gravide etter en kort affære da han var innom England på businessreise, med hele verdens Carrie Fisher i gjesterolle. <3 
 
 
 
Baskets
 
(Sesong 2)
Zach Galifianakis (The Hangover) har rollen som Chip Baskets – en mislykket klovn som ender opp med å ta en jobb som rodeo-klovn i California.  
 
 
 
4. Januar:
The X-Files
 
(Sesong 11) 
Rebooten fortsetter med FBI-agentene Mulder og Scully, som etterforsker overnaturlige og utenomjordiske fenomén. 
 
 
 
19. Januar: 
Monster
 
(Sesong 1) 
NRK-satsing om et mystisk drap i Nord-Norge. Ingvild Holthe Bygdnes spiller Hedda; en politietterforsker som vender hjem og konfronteres av gamle hemmeligheter. Politistyrken blir overrumplet av den hektiske mordetterforskningen, og får blant annet hjelp fra Oslo-etterforskeren Dreyer (Jakob Oftebro), som skaper gnisninger blant distriktsfolket.
 
 
 
22. Januar:

Counterpart
 
(Sesong 1)
Science fiction / thriller, delvis regissert av Morten Tyldum. En FN-arbeider (J.K. Simmons) oppdager at byrået han jobber for skjuler en portal til en annen dimensjon. 
 
 
HBO Nordic: 
 HBO NORDIC KJØRER NY RUNDE MED KOMISK SKILSMISSE MED SARAH JESSICA PARKER OG THOMAS HADEN CHURCH (HBO NORDIC)

3. Januar: 
Strike Back
 
(Sesong 5)
Britisk-amerikansk spiondrama om den fiktive Section 20-gruppen, en hemmelig del av det britiske forsvaret som arbeider med risikofylte oppdrag verden rundt. 
 
 
 
8. Januar: 
The Chi
 
(Sesong 1)
Master of Nones Lena Waithe, den første svarte kvinnen som noensinne har vunnet Emmy-prisen for beste komimanus, har skrevet denne nye dramaserien om det tøffe livet på sørsiden av Chicago. 
 
 
 
11. Januar: 
The Magicians
 
(Sesong 3)  
Fantasy-serie hvor Jason Ralph (Aquarius) spiller hovedrollen som Quentin Coldwater; en trollmann i trening som oppdager at fantasiverdenen han leste om som liten faktisk eksisterer og er en trussel for menneskeheten. 
 
 
 
15. Januar: 
Divorce
 
(Sesong 2)
Etter 10 år i ekteskapet er Frances (Sarah Jessica Parker, aka Sex and the Citys Carrie Bradshaw) utro mot sin mann, Robert (Thomas Haden Church). Denne komedien omhandler den langsomme prosessen de går gjennom for å endelig bli skilt. 
 
 
 
18. Januar: 
The Path
 
(Sesong 3)
Dramaserie med Aaron Paul (Breaking Bad). En familiemann i sentrum av en kultbevegelse får en åpenbaring som forstyrrer hans tro og plass i kulten. 
 
 
 
19. Januar: 
Britannia
 
(Sesong 1) 
Britisk periodedrama hvor de keltiske rivalene Kerra (Kelly Reilly) og Antedia (Zoë Wanamaker) må bekjempe Aulus Plautius (David Morrissey) og hans romerske invasjon.  
 
 
20. Januar: 
High Maintenance
 
(Sesong 2) 
Dramedie (komedie / drama) om marijuana-leverandøren «The Guy» (spilt av serieskaper Ben Sinclair), som dealer til en rekke mennesker i New York City. Hver episode omhandler en ny kunde. 
 
 
 
22. Januar: 
Real Time with Bill Maher
 
(Sesong 16)
 
Politisk talkshow med komiker og satire-eksperten Bill Maher. 
 
 
 
NRK: 
 JENNY SKAVLAN OG RENATE REINSVE ER BLANT NAVNENE VI FINNER I NRKS NYE SITCOM-SATSING, NESTEN VOKSEN. (NRK)

1. Januar: 
Broen
 
(Sesong 4)
Den svensk-danske spenningsserien om Saga Norén og mordet på grensen holder Scandic Noir-sjangeren gående, og seriens fjerde og siste runde har sesongpremiere på nyttårsdagen. 
 
 
 
Datoen
 
(Sesong 3) 
Dokumentarserie som i hver episode tar for seg tre kjente personer som alle er født på samme dag.  
 
 
Brøyt i vei
 
(Sesong 3) 
Hverdagshelter er temaet når denne dokumentarserien vender tilbake for en tredje runde. 
Fokuset settes på et nytt mannskap som sørger for at trafikken i vinterlandet vårt går trygt. 
2. Januar:
Familieekspedisjonen   
 
(Sesong 1) 
 
Ingrid Gjessing Linhave er programleder for denne realitykonkurransen, hvor tre familier legger mobilene igjen hjemme for å tilbringe én måned ute i naturen og teste seg selv. 
Norge Nå 
 
(Sesong 1)  
Programledere Rune Nilson og Tarjei Strøm går tett på norsk virkelighet i dette direktesendte talkshowet. Mandag til torsdag hver uke reiser vi landet rundt og møter folk der de bor, og hører om deres hjertesaker. 
 
 
3. Januar:
Herrens veier
 
(Sesong 1) 
Dansk dramaserie med Lars Mikkelsen (Sherlock, Krøniken) i rollen som presten Johannes, som sammen med familien får føle troens kraft til å både trøste og samle, samtidig som den splitter.
 
 
 
Hva feiler det deg?

(Sesong 3) 

Medisinsk kunnskapslek som ser nærmere på om folk kan google seg til like bra diagnoser som legene kan stille, med Kjetil Røthing Askeland som programleder. 
Eides Språksjov
 
(Sesong 2) 
Hele Norges (på ekte) Linda Eide er vertinne for denne underholdningsserien som ser nærmere på og tuller med vår språklige hverdag. 
5. Januar: 
Mesternes mester

(Sesong 9) 
Ti tidligere idrettsutøvere konkurrerer om å bli Mesternes mester 2018, ved å kjempe mot hverandre i løpet av 10 uker på Algarvekysten i Portugal. 
Match
 
(Sesong 1)
Match er essensielt en voksenversjon av NRK Super-serien Kampen (2013). Stian prøver å få seg kjæreste, noe som ikke er så enkelt når han blir forfulgt av en personlig kommentatorboks som følger med på og dømmer alt han gjør.  
6. Januar:
Nesten Voksen
 
(Sesong 1)
Ny norsk sitcom med blant andre Jenny Skavlan og Renate Reinsve i hovedrollene. Serien går tett innpå tre venninner fra folkehøyskolen som prøver å sjonglere småbarnsliv og karriere i dagens Oslo. 
7. Januar:
Tore på sporet
 
(Sesong 9)
Tore Strømøy fortsetter å tjene folket ved å reise verden rundt for å spore opp tapte familiemedlemmer og venner. 
Magiske Glomma
 
(Sesong 1)
Glomma er kanskje ikke The Nile, men å ikke se Norges største elv for naturvidunderet det er er å leve i denial (baduntsssss). Verdensmester i elvepadling Mariann Sæther drar med seg ferskvannsbiolog Morten Kraabøl opp elven i fem episoder.
9. Januar:
Martin og Mikkelsen
 
(Sesong 2) 
Humorduoen Christian Mikkelsen og Martin Beyer-Olsen gjør sketsjer og diverse annet morsomt i studio, hver tirsdag og torsdag. 
12. Januar: 
Hit for hit
 
(Sesong 1) 
Jakob Schøyen Andersen og Fridtjof Stensæth Josefsen gir oss et unikt innblikk i den norske musikkbransjen, og stiller spørsmål som «er det bare fest og moro når man lager partylåter?» og «hva skjer dersom bare én av to popstjernetvillinger kommer kraftig i puberteten?». 
13. Januar: 

Alle mot 1

Direktesendt underholdningsprogram hvor én deltager skal konkurrere mot hele det norske folket. Seere og deltakeren skal stemmer over utfallet av diverse eksperimenter og prøve å komme nærmest riktig svar. 
 

God titting! 
 
Om du ikke fikk det med deg: Se hva du kan streame i desember

Nyeste saker fra 730.no

Les mer