Hopp til hovedinnhold
OMSTRIDT FILM BLIR TIL OMSTRIDT OG UTSATT SERIE (PARAMOUNT)

Serie stanses etter skoleskyting

OMSTRIDT FILM BLIR TIL OMSTRIDT OG UTSATT SERIE (PARAMOUNT)

Oppdatert 2. mai: HBO Nordic bekrefter ovenfor 730 at Heathers har ny norsk premieredato 11. juli!  
Les den originale saken fra mars: 
 

De som gledet seg til å få sjekket ut HBO Nordics nye Heathers-adapsjon denne måneden må smøre seg med tålmodighet. 
Viacom-kanalen Paramount Network, som skal vise serien i USA, har bestemt seg for å avlyse mars-premieren, og utsetter prosjektet på ubestemt tid. 
Avgjørelsen kommer i lys av skolemassakren ved Parkland, Florida tidligere denne måneden, hvor 17 studenter ble skutt og drept av en av skolens tidligere elever.  
— Samtidig som vi står for serien vår, føler vi at det rette å gjøre med tanke på de tragiske hendelsene i Florida og av respekt for ofrene, familiene deres og deres nærmeste, er å utsette premieren, sier nettverket i en pressemelding
For de som ikke har sett originalfilmen eller ikke har lest om serien, så handler Heathers om to elever som begynner å drepe bøllene ved skolen de går på – én etter én. 
 

 

Forståelig nok utsettes serien for å vise respekt ovenfor ofrene og deres familier. 
730 har vært i kontakt med seriens norske hjem, HBO Nordic, som bekrefter at også den norske premieren av serien utsettes fra 8. mars på ubestemt tid.
Heathers har dog allerede hatt førpremiere via amerikanske iTunes, og har rukket å rake inn blandede tilbakemeldinger. Blant annet Hollywood Reporter stiller spørsmål ved om det er riktig å hente humor fra liv-og-død-situasjoner som faktisk er en reell del av hverdagen til dagens high school-elever.
Paramounts pressemelding sier dog at showet fortsatt vil ha premiere i år. 
Men, man kan jo spørre seg om når det faktisk er et passende tidspunkt å slippe en slik mørk komedie i et land som allerede har hatt 18 skoleskytinger i løpet av 2018 – to måneder inn i året? 
Sjekk ut trailer til den omstridte serien under: 


 
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer