Hopp til hovedinnhold
Taylor Swift Travis Kelce Kansas City Chiefs Chicago Bears Arrowhead Stadium dating pictures bilder video date
Taylor Swift på the bleachers mens hun heier på sin team captain Travis Kelce (Jason Hanna/Getty Images)

Travis Kelce henger med Taylor Swift etter Chiefs-kamp

Taylor Swift kom for å heie på den amerikanske fotballspilleren – og forlot kampen med ham.

OPPDATERT 25. september: Travis Kelce er sikkert veldig fornøyd med å være Travis Kelce atm. I sommer signerte fotballstjernen med giganten CAA og sa at han ønsket å bli enda mer kjent. Voila! Søndag kveld norsk tid var nemlig Taylor Swift tilstede på tribunen under kampen mellom Kansas City Chiefs og Chicago Bears – som laget hans også vant. Artisten sto på tribunen sammen med Chiefs-spilllerens mor – Donna Kelce – hvor begge heide som bare det på 33-åringen og resten av laget.

Etter seieren forlot også Travis og Kelce kampen sammen. Dette er første gang duoen blir sett sammen etter romanseryktene startet tidligere i september.

Nå har også diskusjonen om hva man skal kalle duoen startet; Traylor, Tayvis eller Swelce? Vi holder en knapp på det første alternativet.

Se flere bilder og videoer av Traylor fra og etter kampen på Arrowhead Stadium i Kansas City nedenfor.

Dette skjer mens hun lanserer sin kommende kinopremiere på filmen Taylor Swift: The Eras Tour, som dokumenterer hennes kulturelle og finansielle fenomen av en turné.


OPPDATERT 18. september: Nå blir også Travis Kelce konfrontert ryktene om han selv og Taylor Swift. Nok en gang er han dog langt mindre snakkesalig enn det han var før ordet på gaten ble til at han og artisten henger sammen.

– Jeg vet hva dere skribenter vil høre, og dere vil høre mer om det. Og jeg kommer ikke til å gi dere noe […] Jeg sa det jeg sa. Og jeg mente det jeg sa når jeg sa det. Vet du hva? Det er som det er, jeg kommer ikke til å snakke om mitt personlige liv, sier den amerikanske fotballspilleren til NFL+.


OPPDATERT 17. september: Broren til Travis Kelce slipper heller ikke unna ryktene. Nylig blir Jason Kelce konfrontert med situasjonen mellom om Travis og Taylor Swift. Under et intervju på TNF on Prime, får storebroren spørsmål om han kan komme med en kommentar.

– Jeg har sett disse ryktene […] Helt siden Catching Kelce har folk vært oppslukt i Travis’ kjærlighetsliv. Jeg vet ikke helt hva som foregår, men jeg vet at Travis har det gøy og vi får se hva som skjer med hvem enn han ender opp med, ler Jason.

Se snutten nedenfor.


Les mer om Taylor Swift og Travis Kelce i den opprinnelige saken nedenfor.

Tidligere i sommer kunne NFL-spilleren Travis Kelce (født i 89) dele i sin podcast New Heights, at han gjerne skulle likt å gi nummeret sitt til Taylor Swift (født i 89).

Nå er ordet på gaten at han kanskje har fått denne muligheten.

Det ryktes nemlig at Travis Kelce og Taylor Swift har hengt en del sammen den siste tiden.

Det skriver The Messenger.

Selena Gomez Taylor Swift MTV VMA 2023 winners nominerte
Taylor Swift skapte historie på MTV VMA 2023 (Johnny Nunez/Getty Images for MTV)

– Hun traff ham da hun var i New York for noen uker siden, forteller deres kilde.

Entertainment Tonight melder dog om at de har fått vite at duoen ikke offisielt dater.

NFL-spilleren, som spiller for Kansas City Chiefs, kunne for øvrig også bekrefte at han selv var i byen på denne tiden i sin egen podcast som han har med sin bror Jason Kelce.

I samme episode spøker også broren med Travis om han har funnet ut av hva Tay synes om hans nye bart.

– Um, ja, vi kommer ikke til å snakke om Taylor i denne episoden. Men noe forteller meg at hun kommer til å like det, sier 33-åringen.

Som nevnt var den amerikanske fotballspilleren noe mer snakkesalig når det gjelder artisten i tidligere i sommer.

Nummeret på drakta til Travis er 87. Burde vært 89 (Instagram/killatrav)

I denne episoden forteller Travis Kelce at han ville gi nummeret sitt til sangeren, da han var på en av konsertene hennes på The Eras Tour.

– Jeg be litt skuffet over at hun ikke snakker før og etter konserten fordi hun må spare stemmen sin til de 44 sangene hun synger. Så jeg ble litt fornærmet over at jeg ikke fikk gi henne armbåndet jeg lagde til henne […] Hvis du er på Taylor Swift-konserter så finnes det vennskaps-armbånd, og jeg fikk mange av dem. Men jeg ville gi Taylor Swift et med mitt nummer på.

Broren forsøker så å avklare om han mener nummeret på drakten sin eller telefonnummeret. Svaret er opp til fortolkning.

– Du vet hvilket, sier han lurt i snutten nedenfor.

@latinus_us

Estaba un poco ofendido, quería darle mi número: Travis Kelce, jugador de Kansas City, revela que Taylor Swift se negó a recibirlo. #Latinus #InformaciónParaTi

♬ sonido original – Latinus – Latinus

Mange på internettet har naturligvis rukket å få med seg ryktene som flere amerikanske medier skriver om.

Men det er ikke alle som nødvendigvis har troen.

«Han er kjekk, uproblematisk, har sine egne penger og en stabil jobb så vi vet faktisk sikkert at hun ikke snakker med ham», skriver en fan som sikter til Taylors tidligere trøblete karer.

Som for eksempel Matty Healy, bare for å nevne noen.

Taylor Swift Travis Kelce

Travis har i løpet av de siste fem årene vært koblet til sin av-og-på-kjæreste – sportsjournalisten Kayla Nicole.

Det ble derimot slutt mellom paret i mai 2022.

Se også: Ariana Grande skal visstnok bo med sin nye boo

Nyeste saker fra 730.no

Les mer