Hopp til hovedinnhold
HALLE BERRY MED HALLE BY HALLE BERRY (COTY)

– Sensuell, naturlig og yummy

Det er ikke bare legendariske pornostjerner som vil dele sin godlukt med mannen (og dama) i gata. I 2007 annonserte Halle Berry at hun skulle komme med sin egen parfyme, og etter grundig forskning, et par filmer og babyen Nahla, er stjernen klar med Halle by Halle Berry.

Sammen med fotograf Cliff Watts og sin franske partner, godluktgiganten Coty, har 42-åringen skutt kampanjen på Hawaii, blant annet vassende iført en våt, tynn bomullskjole, samt scener hvor hun kun har på smykker. 

– Jeg er lidenskapelig engasjert i dette prosjektet ettersom jeg alltid har ønsket praktisk erfaring når det kommer til å skape en parfyme som representerer meg på en genuin måte, forteller skuespilleren i en pressemelding fra produsenten.

Tidligere har Halle fortalt Women’s Wear Daily at hun var involvert gjennom hele skapelsesprosessen.

– I Halle la jeg til olibanum, som er en afrikansk rot som krydrer parfymen og (det indiske treet) santalum, som jevner det ut og gjør det yummy, sier Oscar-vinneren, som ofte blir kalt en yummy mummy.

– Lukten er veldig sensuell, veldig naturlig.

Halle Berrys neste filmprosjekt blir den virkelige historien om Doris Payne, en av USAs mest kjente smykketyver.

Det mest kjente trickset til Halles rollefigur var å utgi seg for å være en kunde på jakt etter diamantringer. Med sin smidige sjarm og koseprat, forvirret hun ekspeditørene så de ikke merket hvor mange eksemplarer som var tatt frem, for så å forlate luksusbutikkene mange titalls tusen kroner rikere.

Doris Payne dro på turné i USA og Europa, men sitter nå tvangspensjonert i et fengsel i Las Vegas alias Sin City.

Se Halle Berry demonstrere hvordan man får sexy lepper.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer