Hopp til hovedinnhold
LILO SVINGTE SEG I I KNOW WHO KILLED ME (TRISTAR)

Selger kroppen på film

Hoe hoe hoe!
Er det julenissen? Nei, det er Hollywoods nye jentetrend.
Transformers-babe Megan Fox (22) kaster nå stjernelys over indiefilmen Whore. Indiefilmen handler om unge, fattige i Hollywood som prostituerer seg for å overleve i bransjen.

Samtidig spiller sangeren Fergie (33) inn Nine, hvor hun er fristende frøken Sarahgina, en prostituert som lærer bort elskovskunster til Daniel Day-Lewis’ rollefigur. (Mens Tom Cruises tidligere flammer Nicole Kidman og Penelope Cruz lusker i kulissene.)

Joyce Lakeland er navnet på den sexselgende gledespiken som Jessica Alba (27) tolker i kommende The Killer Inside Me, en thriller hun skyter med Casey Affleck i den psykopatiske hovedrollen.

Albas skikkelse fascineres av hans voldelig soveromsadferd, noe som medfører alvorlige yrkesskader.

En annen som skal forsøke seg som gatepike er «selveste» Lindsay Lohan.

Hennes nye prosjekt Dare To Love Me så ut til å henge i en tynn tråd, men nå som 22-åringen er i mer fokusert (og forelsket) form enn før, har innspillingen fått mai som planlagt start. Horerollen til bifile Lohan (alias LiLodown) blir musikalsk.

Filmen er basert på livet til den virkelige tangosangeren Carlos Gardel, som forelsker seg i en nydelig, ung prostituert kvinne kalt La Ratina, spilt av LiLo. Tøsen er den som skal ha introdusert Gardel til tango, franskmannens lidenskap frem til hans død i en flyulykke i 1935.

Hvis alt går etter planen, skal filmen skytes i både Romania og Argentina.
Kanskje horespillet til Lindsay kan gjøre for henne i 2010 det Pretty Woman gjorde for Julia Roberts i 1990.

Andre kjente Hollywood-horer: Jodie Fosters rolle i Taxi Driver, Charlize Theron i Monster, Jane Fonda i Klute og svenske Greta Garbo i Anna Christie.

(Kilde: Russell Campbells bok Marked Women: Prostitutes And Prostitution In The Cinema.)

Lindsay debuterte som eksotisk danser i I Know Who Killed Me:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer