Hopp til hovedinnhold

Selfie-stativ: $tilig eller stusselig?

SELFIE 2.0

 
Ingen av oss trodde vel egentlig at den lenge pågående selfie-farsotten peaket med OL i selfies, rumpesprekk-selfies, årets ord 2013, eller den brennhete #SELFIE-sangen som nylig røyk til topps hos Spotify i Norge.
 
Men den seneste trenden på selfie-gatene får oss lell til å stusse twitte-littegram: De siste ukene har folk løpt mann av huse for å skaffe seg selfie-stativ, også kjent som monopods. Dette flotte verktøyet hjelper deg å fange større og andre motiver enn du makter med strak arm. Det justerbare stativet tillater deg også å fininnstille bildet før du knipser 100 andefjes og sletter 99 av dem.
 
 
Monopods er ikke nytt og har vært en stayer i fotografi-gamet lenge, men det er først den siste tiden at denne praktiske pinnen har skutt rakettfart i selfie-sammenheng.
 


Dessuten: Aksjene steg noe grasalt etter at Ellen DeGeneres (på magisk vis) fikk plass til 18 Hollywood-kjendiser i sin Oscar-selfie:


Stilig eller stusselig med selfies på pinne? Les mer om marveløse monopods via Daily Mail. Masse, MASSE mer om selfies her

Nyeste saker fra 730.no

Les mer