Hopp til hovedinnhold
SOFIA, SELENA OG JUSTIN (INSTAGRAM, UNIVERSAL) 

Selena Gomez VS. Justin Bieber: – Du var jo utro flere ganger…

SOFIA, SELENA OG JUSTIN (INSTAGRAM, UNIVERSAL) 

Justin Bieber og Selena Gomez kommer sikkert til å gifte seg en vakker dag, men før den tid har vi mye godt drama i vente. De tidligere turtelduene klarer simpelthen ikke å holde seg unna hverandre, og spesielt ikke om de samtidig kan skape litt blest rundt seg selv og sin egen Insta. <3

Biebs er for tiden på ferie med den 17 år gamle modellen Sofia Richie, kjent fordi hun er datteren til Lionel og lillesøsteren til Nicole. Sofia henger også ut med alle de andre kjendisdøtrene, aka Kylie Jenner, Bella Hadid, Hailey Baldwin og så videre. 

Fortsetter nedenfor

Just another sad story..

Et bilde publisert av Sofia Richie (@sofiarichie)

Og hvis du trodde de tidligere feriejentene til Justin gjorde Beliebers opprørt… Enkelte medlemmer av fanbasen er nå i harnisk, kanskje fordi tenåringen er på samme alder som dem. Tenk, 22-åringen kunne datet dem, og så reiser han rundt med en råsøt modell og aspirerende sangfugl i stedet??!!?


Alt hatet har derfor fått Justin til å true sine egne fans, og sier at han vil stenge Instagram-profilen sin om de ikke tar det kuli snart 🙁 

Se bildeteksten: Selena Gomez er som vi vet en smart forretningskvinne, og bruker derfor anledningen til å rette fokuset mot seg selv.

Under bildet du ser ovenfor kommenterer 24-åringen først et velmenende råd, hvor hun blant annet sier at forholdet med Sofia bør være mellom dem to alene, og at han ikke må være sint på fansen. 

Kort tid etter kommentaren postet hun en kollasj på sin egen Insta hvor hun viser hvor mye hun elsker fansen sin. :))))) 

Se skjermbilde av kommentaren Selena skrev til Justin: 

JB klarer selvfølgelig ikke å la kommentaren stå, og svarer kjapt med skyggekasting mot eksen. Kanadieren hevder at Selena brukte ham for å få mer oppmerksomhet, og avslutter med å si at han elsker fansen sin. 

Så slår Selena spikeren i kista. Paret var som kjent av og på en rekke ganger, og én av grunnene ser ut til å være at Biebster var utro mot miss Gomez. Flere ganger. 

Se skjermbilder: 


Alle kommentarene skal være ekte, vi har sett skjermbilder fra flere kilder. Den første fra Selena så vi selv på profilen til Justin.

Vi venter spent på fortsettelsen. 

Se også: Justin Bieber vil gjerne inkluderes i beefen til Taylor og Kimye

Nyeste saker fra 730.no

Les mer