Selena Gomez: – Hahahaha, jeg fikk Justin Bieber til gråte

1. apr 2013 kl. 00:00

Fredag starter Spring Breakers på kino i USA. Regissert og skrevet av artige Harmony Korine (Kids), med
Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson og Rachel Korine, samt James Franco som en karakter basert på rapperen Riff Raff. (Selenas favoritt.) Med en slik gjeng foran kamera, og med slike iøynefallende filmplakter…

(SF NORGE/MUSE/DIVISION )

(SF NORGE/MUSE/DIVISION )

… så bør mange bli interessert.


For å skape litt mer oppmerksomhet rundt premieren, gjestet Selena showet til David Letterman i natt. Den 20 år gamle Disney-jenta skrøt av Haromy og James… og fikk sneket inn en liten diss til eksen Justin Bieber.

Hvordan ble dette vidunderlige stjerneforholdet slutt? Gud vet, men Selena hinter om at JB synes bruddet var skrekkelig vondt.

David: – Forrige gang (Justin) var her så endte vi i en diskusjon, og han sa noe og jeg sa noe og så sa han noe og jeg sa noe… og så fikk jeg ham til å gråte.

Selena: – Hahahahahahaha! Vel, det har jeg også gjort.

… og Dave bare, «wooow»… og gir Selena en pound.

Fra ca. 5:30:


Selena hadde aldri møtt James Franco før de gjorde Spring Breakers. Og det ble litt av et møte, ettersom James holdt gangsta-rollen under hele innspillingen, også utenom opptakene.

– Vi skjøt filmen i fire uker, og han kom til settet som sin karakter og freaket meg ut… senere, da vi startet å gjøre intervjuer, så skjønte jeg at han er en av de mest intelligente menneskene jeg noensinne har møtt… jeg tror han lurer oss alle sammen.

 
Spring Breakers har offisiell norgespremiere 12. april. Vi så snikpremieren under Oslo Internasjonale Filmfestival: Disney-girls går gangsta! (video)
 

PS: Se, Selena Gomez har blitt voksen (via snuskhummer Terry Richardson)